Käsityökauppasi verkossa
Kalamiehen kuviot -kirja ja kaaviovihko

Kalamiehen kuviot -kirja ja kaaviovihko

38,00 €
sis. 24 % ALV
Kalamiehen kuviot-kirjassa on 180 kauniisti kuvitettua sivua ja kirjaan kuuluu erillinen kierrevihko josta löytyy kaikki kuviokaaviot. Tutustu ja ihastu!
Saatavuus 1 kpl

Kirja Kalamiehen kuviot on pehmeäkantinen, 180-sivuinen neulekirja, joka sisältää ohjeet yhdeksääntoista neulepuseroon ja neuletakkiin, sekä pipoihin, lapasiin ja sukkiin.

Tämä inspiroiva kirja on paljon enemmän kuin tavallinen neulekirja. Kirjassa on ihana tunnelma, kuvat on kauniita ja kirja sisältää muun muassa mielenkiintoisia vinkkejä neulomiseen sekä kappaleen verran tietoa myös suomalaisesta villasta. Jokaisessa ohjeessa on mukana tarina. Ohjeet ovat hyvin yksityiskohtaiset ja selkolukuiset, joten myös aloittelijan on helppo lähteä toteuttamaan unelmiensa neuletta.

Kirjasta löydät ohjeet yksinkertaisesta resoripiposta aina neuletakkiin, jonka takakappaletta koristaa uskomaton koivikkomaalaus. Löydät sekä neuleita, joiden parissa voit rentoutua että neuleita, joilla voit haastaa itsesi. Kaikki kuviokaaviot on koottu erilliseen vihkoseen, jotta voit helpommin pitää niitä mukanasi missä sitten neulotkin. Moni kirjan kuvissa esiintyvä neule on 1980- ja 1990-luvulla neulottu alkuperäiskappale.

Neulomisen iloa!


”Kaikki se mitä teet jättää jälkiä. – Mitä jälkiä sinä valitset jättää?”

Nils ”Nisse” Hästbacka (1933–2017) työskenteli lähes koko työuransa tekstiiliteollisuudessa ja hän suunnitteli Oy Terinit Ab:n trikootuotannolle kankaita useamman vuosikymmenen ajan. Kotikylässään Teerijärvellä – sekä myös laajalti muualla – hänet tunnetaan kuitenkin ehkä parhaiten innokkaana vapaa-ajankalastajana, mutta 1980- ja 1990-luvuilla myös miehenä, joka suunnitteli ja neuloi puseroita uskomattomilla kuvioilla; niillä, joita nyt kutsumme KALAMIEHEN KUVIOIKSI. Hänen tyttärensä Minna on suunnitellut tätä kirjaa varten kaksi uutta neulepuseroa Nissen kuviokaavioita soveltaen sekä pari pipoa, lapaset ja sukat.

Alkuteos: Storfiskarens tröjor

Kirja sisältää kaksi osaa: ohjekirjan ja neulekaavio-vihkosen

Kirjailija: Minna Knutar

Valokuvaaja: Emilia Kavilo & yksityiset

Taitto: Nathalie Aurén

Kieli: Suomi

Sivumäärä: 180

Julkaistu: 15.3.2022

Painettu 2022 Waasa Graphics

Arvosana