Kampatopsi 100g
Kampatopsi 100g Kampatopsi 100g Kampatopsi 100g Kampatopsi 100g
Pirtin kehräämö

Kampatopsi 100g

Neulo, huovuta tai kehrää, Kampatopsi käy moneen eri käsityöhön. Myyntierä 100g / 4m. 100% suomenlampaanvillaa.

4,50 €

Suloisen pehmeä, muhkean ilmava kampatopsi käy kehruuseen, sitä voi huovuttaa ja siitä voi neuloa näyttävät jättipeitot.


Kampatopsi on kampalangan esivaihe. Kuidut on kammattu samansuuntaisesti, minkä ansiosta kampatopsi on todella pehmeää, tasaista ja sileää. Kampatopsiin käytetään pisimpiä villakuituja. Kammatessa kuidut järjestäytyvät samansuuntaisesti ja kampatopsista saatu lanka on sileää, liukasta, joustavaa ja vetolujuudeltaan kestävää. Kampalanka soveltuu usein myös villasta kutiaville henkilöille. 

Topsin valmistukseen valitaan kaikista pitkäkuituisimmat ja pehmoisimmat lampaanvillat. Topsista on helppo kehrätä lankaa käsin ja se käy mainiosti kehräysharrastusta aloittelevillekin. Topsi soveltuu myös kaikenlaiseen askarteluun ja huovutukseen sekä käsivarsineulontaan muhkeisiin jättipeittoihin.

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Ei koinsuojausta. Värjäämättömän tuotteen sävyt ovat luonnollisia lampaanvillan sävyjä.


Pakkauskoko: 100g 

Nauhan pituus: n. 4m


Materiaali: 100% suomalaista lampaanvillaa


Valmistaja Pirtin kehräämö
Pirtin Kehräämö on jo 70-vuotias suomalaisen lampaanvillan suurin jatkojalostaja ja se on ylläpitänyt suomalaisen lampaanvillan jalostusta jo vuodesta 1949. Kehräämö kaikki tuotteet valmistetaan kotimaisesta villasta, joka ostetaan suoraan suomalaisilta lammastiloilta. 

Pirtin kehräämön laajaan tuotevalikoimaan kuuluu mm. laadukkaat karsta-, kampa-, matto- ja hahtuvalangat sekä huovutusvillat ja hahtuvakiekot. Ja nämä kaikki ovat luonnollisesti 100% suomalaista villaa. Kehräämö myös valmistaa asiakkaiden heidän omista villoista tuotteita. 

Arvostelut 0 arvostelua