Oman tilan 75% alpakkalanka, 140tex x3
Oman tilan 75% alpakkalanka, 140tex x3 Oman tilan 75% alpakkalanka, 140tex x3
Kampin Tila

Oman tilan 75% alpakkalanka, 140tex x3

Lähilankaa omalta tilalta! Kaunis ja pehmeä 3-säikeinen luonnonvalkoinen alpakkasekoitelanka. Koostumus alpakka 75%, suomenlammas 25%. Vyyhti 100g. 140tex x3.

17,95 €

Ihana Oman tilan alpakkavillalanka on kotimainen, täysin luonnonkuituinen 75% alpakkalanka, joka käy moneen eri käsityöhön. 


Oman tilan 75% alpakkalanka on ihana, kaikenlaisiin käsitöihin soveltuva, monikäyttöinen karstalanka. Tämä perinteisen 3-säikeinen alpakkavillalanka soveltuu erinomaisesti käyttövaatteisiin ja asusteisiin. Neulo villasukat, unisukat, lapaset tai virkkaa vaikkapa katseita kääntävä huivi. Unisukkamateriaalina tämä villalanka on erityisen hyvä, sillä langassa on mukana myös lampaanvillan hoitavaa lanoliinia.

Langan alpakkakuitu tuo lankaan ryhdikkyyttä ja kestävyyttä, jolloin neulottu vaate tai asuste pysyy paremmin muodossaan ja siksi tämä villalanka onkin oivallinen valinta myös isompiin neuletöihin, kuten vaikkapa upeaan islantilaisneuleeseen.  

Alpakkasekoitelangat soveltuvat myös hyvin loimeksi ja kuteeksi perinteisiin kangaspuilla kudottuihin töihin, kuten esimerkiksi shaaleihin. Voit käyttää tätä lankaa myös neulekoneisiin! 

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä, joten langassa on tallella villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Ei koinsuojausta. 


VINKKI: Värjää lankasi itse ja saat juuri sen väristä lankaa mitä tarvitset! Kuvan neuleen tehostevärit on värjätty luonnonvärein. Värjäykseen käy myös erilaiset elintarvikevärit sekä Cool-Aid-mehujauhe. 


Kuvan islantilaisneule @Sirpa Kallio

Materiaali: 75% alpakka, 25% suomenlammas

Paksuus 140 TEX x 3, pituus n. 230m 

Puikkosuositus käsialasta riippuen 3-4

Vyyhdit n. 100g. Kehräytys Pirtin Kehräämö, Mikkeli

Tuottaja Kampin Tila, Loppi