Vuokraa Louet Käsikarstat
Vuokraa Louet Käsikarstat

Vuokraa Louet Käsikarstat

Oletko miettinyt omien käsikarstojen hankkimista, mutta vielä epäröit? Voit myös vuokrata ne ja kokeilla käyttöä kaikessa rauhassa.

10,00 €
Tämä on esittelytuote.

Vuokraa käsikarstat villojesi käsittelyyn! Louet käsikarstoilla karstaat villan nopeasti ja helposti kehruuta varten. 


Karstauksen tarkoituksena on saada villakuidut yhdensuuntaisiksi kehruuta varten. 

Levitä alakarstalle tasaisesti ohut kerros villaa siten, että villatapulin leikattu pää on kohti karstan kahvaa. Näin villatapuli kiinnittyy karstojen piikkeihin ja avautuu helpoimmin. Vältä laittamasta liikaa kerralla, karstatessa karstan pohjan tulee näkyä kuitujen läpi. Asettele villat toiselle karstalle samansuuntaisesti. Aseta karstat toisiaan vasten siten, että kahvat osoittavat vastakkaisiin suuntiin. Karstaaminen tapahtuu kevein ottein harjaamalla aina ylhäältä alaspäin ja yhteen suuntaan, villaa ei ole tarkoitus hangata edestakaisin. Karstoja vedetään toistensa yli koko villakuidun pituuden verran niin, että kuidut irtoavat toisistaan. Karstaa niin kauan kunnes melkein kaikki kuidut ovat yhdellä karstalla. Kun villa on tasoittunut karstalle, karstat käännetään siten, että kahvat ovat yhdensuuntaisesti.  Harjaa karstoja varovasti edestakaisin kunnes villa irtoaa levymäisenä laattana karstasta. Toista tarvittaessa. Irrota karstalta valmis lepere odottamaan kehruuta.


Katso linkistä ohjevideo karstaamisesta
:

https://www.youtube.com/watch?v=CntXxO7nNcs


Ota yhteyttä sähköpostitse posti@kampintila.com tai jätä sivun alareunassa sijaitsevan yhteydenottolomakkeen kautta yhteystietosi. Otamme yhteyttä ja sovimme tarkemmin vuokrausajankohtaan, maksuun, toimitukseen ja laitteen käyttöön liittyvistä seikoista. 

Vuokrahinnat: Ensimmäinen viikko 10 EUR. Jatkoviikot 5 EUR. 

Vuokraamme karstoja vain täysille viikoille. Vuokraaja maksaa postituskulut molempiin suuntiin. Käsikarstat voi myös noutaa suoraan tilalta.


VAIN PUHTAAN VILLAN KÄSITTELYYN!

Vuokraaja sitoutuu noudattamaan sovittuja ohjeita.