Kaunokki Kauppakassi
Kaunokki Kauppakassi
Merja Sirviö Art

Kaunokki Kauppakassi

Muuuu-huikean upea, reilun kokoinen Kaunokki-kauppakassi on kuvitettu taiteilija Merja Sirviön taidemaalausprintillä.

39,90 €

KAUNOKKI-kauppakassi on tukeva, vahva ja kestävä kaveri kauppareissuusi!


Kaunokin avulla kannat tukevasti raskaammatkin ostokset kaupasta kotiin! Kestävä kangaskassi on ekologinen ja trendikäs vaihtoehto muovikasseille.

Kaunokki-kauppakassiin mahtuu jopa kymmenen litran tölkkiä, esim. vierekkäin 2 x 1 l maitopurkkia, tai 1 x 1 l  ja 1 x 1,75 l maitopurkit. Vahvan irroitettavan tasapohjan ansiosta kassi pysyy tukevasti pystyssä pakatessa. Kahvat puuta. 

Tilatessasi Kaunokki-kauppakassin saat kaupan päälle Kaunokki-taidekortin

Materiaali 600 D polyesteri.

Koko 40 x 39,5 x 16 

Kassin väri on musta. 


Valmistuttaja Merja Sirviö Art
Taiteilija Merja Sirviö kruunaa kakkusi ja tuo kaunista kotisi.

Merjan Marsipaanipuoti on leipuri-kondiittori Merja Sirviön vuonna 2007 perustama yritys, joka valmistaa ja toimittaa yksilölliset kakku- ja pöytäkoristeet Suomeen. Merjan Marsipaanipuodin koristeet kruunaavat kakkusi ja tuovat sinulle iloa ja muistoja vielä vuosia juhlien jälkeen.

Taiteilija Merja Sirviön valmistamilla tilaustauluilla luot kotiisi ainutlaatuista tunnelmaa ja kauniin muiston vaikkapa rakkaasta lemmikistäsi. Merja Sirviö Art on perustettu vuonna 2019. Asiakkaiden toiveiden mukaiset tuotteet valmistetaan huolella ja rakkaudella, jokaiseen yksityiskohtaan panostaen. Valikoimissa myös upeat taidetuotteet.