Käsityökauppasi verkossa
Knokkon Nokkos-puuvillalanka, kartio 100 g / 1600 m
Knokkon Nokkos-puuvillalanka, kartio 100 g / 1600 m
-10%

Knokkon Nokkos-puuvillalanka, kartio 100 g / 1600 m

10 % alennus
31,41 € 34,90 €
sis. 24 % ALV
Knokkonin nokkos-puuvillalanka on ekologinen, hieno sekoitus nokkosta ja luomusertifioitua puuvillaa. Sopii hyvin kudontaan.
Saatavuus 2 kpl

Himmeäkiiltoinen Nokkos-puuvillalanka sopii hyvin sekä virkkaukseen että kudontaan. Knokkonin nokkos-puuvillalanka on ekologinen, hieno sekoitus nokkosta ja luomusertifioitua puuvillaa.

Nokkonen materiaalina on erittäin hengittävää ja tuo lankaan rakennetta sekä mukavaa rouheutta. Kuitu on juuri sopivasti huokoinen, että se pitää ihon sopivan lämpöisenä. Nokkos-puuvillalankaa on miellyttävä käsitellä, langan tuntuma on lämmin ja valmis tuote on hengittävä nokkosen ydinkuidun rakenteen ansiosta.

Knokkon Nokkos-puuvillalangan hoito-ohjeet:

Pese Knokkonin langoista valmistetut tuotteet erillään muusta pyykistä, sillä luonnonkuiduista saattaa irrota nukkaa varsinkin muutamassa ensimmäisessä pesussa. Pyykinpesukone on hyvä täyttää puolilleen, jotta mahdolliset irtoavat kuidut huuhtoutuvat kunnolla pois.

Tuotteiden pesulämpötila on 40 ° C

Tuotteita ei tarvitse rumpukuivata, naru- tai tasokuivaus riittää


Nokkoslankakartion pituus ja paino: n. 1600 m/100g

Langan käyttötarkoitus: kudonta

Langan paksuus:

Tex 30 × 2

Nm 34/2

Ne 20/2

Ei kemiallista pesua

Ei valkaisua

Ei kuivapesua

Silitys enintään 150 ° C

Kutistuu noin 15 %


Alkuperämaat:

Nokkonen: Saksa

Puuvilla: Turkki

Langassa käytetty puuvilla on luomusertifoitua

Langan kehräys: Saksa

Valmistuttaja Knokkon Textiles Company Oy


KNOKKON tarjoaa tekstiili- ja muotiteollisuuden tarpeisiin eettisesti ja ekologisesti tuotettua, viljeltyä nokkoskuitua, kuituhamppua ja turkkilaista sertifioitua puuvillaa sisältäviä lankoja, kankaita ja valikoituja valmistuotteita. Knokkonin tavoite on pitää tuotteiden hiilijalanjälki mahdollisimman pienenä. Materiaalit ovat ekologisia ja ne hankitaan niin läheltä kuin mahdollista. Knokkon käyttää tuotteissaan saksalaista nokkosta ja kuituhamppua, sekä turkkilaista puuvillaa. Kuljetusmatkat pystytään pitämään lyhyinä hankkimalla materiaalit niin läheltä kuin mahdollista. Materiaalia tuodaan isoja määriä kerrallaan ja tuotanto on ekologista ja vastuullista. Kaikessa toiminnassa etsitään ympäristöä vähiten rasittava vaihtoehto. Kankaat ja Knokkonin valikoidut valmistuotteet valmistetaan Suomessa.

Kiitos kun valitset eettisesti tuotetun ekologisen tuotteen!

Arvosana