">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Helmivene

Kotimainen paksumpi Logo Alpakkasukka, musta

32,00 €
sis. 24 % ALV

Lämmin, vähän paksumpi alpakkasukka on erinomainen valinta viluvarpaiselle, ulkoiluun, kotoiluun tai ihan vaan mukavaan oloiluun. Eräihmisten suosikki!

Kotimainen paksumpi Alpakkasukka on erittäin miellyttävän tuntuista materiaalia, joka lämmittää hiostamatta ja kutittamatta. 

Passeli istuva malli sopii jalkaan kuin jalkaan, kuitenkaan kiristämättä tai puristamtta. Näitä ei ole turhaan kehuttu parhaiksi alpakkasukiksi! Sukan sisäpuolen pohjaosa on paksumpaa, froteeompeleista neulosta, joka paitsi lämmittää, myös mukavasti pehmentää askelta.

Alpakan villan loistavien ominaisuuksien ansiosta jalat pysyvät aina lämpiminä ja kuivina. Varressa oleva kuminauhaosa on mukavan joustava, mutta leveytensä ansiosta se ei kiristä. Sukan varressa tyylikäs harmaa Helmiveneen alpakkalogo. Reilu mitoitus.

Tämä alpakkasukka on täydellinen valinta kerrospukeutumiseen!

Kerrospukeutuminen on paras keino ehkäistä jalkojen palelua. Pue alle ohut (villainen) alussukka ja päälle paksumpi alpakanvillasukka; hiostamaton alpakanvillainen alussukka siirtää kosteutta iholta, jolloin jalat pysyvät kuivana ja lämpöisenä.

Hoito: Tuuletus, tarvittaessa käsinpesu viileässä vedessä. Tasokuivaus. Myös kemiallinen pesu mahdollinen.

Laaja kokovalikoima koosta 34 kokoon 48.

Väri musta, sukan varressa valkoinen alpakkalogo.

Materiaalikoostumus:

65% alpakka, 30% nylon, 5% elastaani

Tuotteen paino n. 51-73 g / pari

Kotimainen tuote

Valmistaja Helmivene Oy

Tuotetta ei ole käsitelty koinsuoja-aineilla.Tuotteen sisältämällä alpakkamateriaalilla Öko-Tex 100 ympäristösertifikaatti.Värjätyissä artikkeleissa EU-hyväksytyt väriaineet.Tuotteen sisältämän alpakkalangan valmistuksessa ei ole käytetty lapsityövoimaa.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi