Lampaan raakavilla 500g
Lampaan raakavilla 500g Lampaan raakavilla 500g Lampaan raakavilla 500g Lampaan raakavilla 500g
Kampin Tila

Lampaan raakavilla 500g

Lampaan raakavilla on tilamme omien suomenlampaiden tuottamaa, luonnonpuhdasta ja lanoliinipitoista.

9,50 €
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Tilan omien alkuperäisrotuisten lampaiden raakavillaa. 


Villa on kevyesti esipuhdistettu, eli muutoin käsittelemätöntä, mutta isoimmat roskat on pyritty nyppimään pois. Villaa ei ole pesty eikä käsitelty kemiallisesti.


Huom! Syksyn 2020 kerinnän valkoinen ja keskiruskea ovat lyhyempää kuitua, tummanharmaa pitkäkuituinen.


Villa on luonnollinen ja kestävä valinta. Se on luonnontuote, joka ilman vaikutuksesta puhdistaa itse itsensä. Villakuitujen onton rakenteen ansiosta villa eristää sekä kylmältä että kuumalta riippumatta lämpötilasta. Villa pystyy imemään kosteutta jopa 30 % omasta painostaan ilman, että se tuntuu kostealta tai muuttaa muotoaan. Tämän ansiosta kehomme pystyy säilyttämään lämpötilansa ja lämmön myös silloin vaikka villavaate olisi kostea. 

Lampaanvillassa on lanoliinia, luonnollista villarasvaa, joka hylkii kosteutta ja likaa. Sen ansiosta villa on hyvin puhdas ja kuiva materiaali esimerkiksi sukkiin, alusvaatteisiin tai esimerkiksi vuodevaatteisiin. Lanoliini ja villan hengittävat kuidut eristävät kylmältä ja hikoilulta.

Tuottaja Kampin Tila, Kormu.


HUOM! Meiltä myös vuokrattavissa Ashford-karstamylly sekä Villakammat jolla saat nopeasti ja kätevästi raakavillat jatkokäsiteltyä. Kysy lisää!