Muhkea, aito Lampaantalja
Muhkea, aito Lampaantalja Muhkea, aito Lampaantalja Muhkea, aito Lampaantalja Muhkea, aito Lampaantalja Muhkea, aito Lampaantalja
Suvitien Kotieläintila

Muhkea, aito Lampaantalja

Aito, kotimainen lampaantalja sopii moneen käyttöön ja on kestävä, ekologinen valinta!

120,00 €

Ihanat, muhkeat ja tiiviskarvaiset lampaantaljat ovat kotimaista tuotantoa loppilaisen Suvitien kotieläintilalta.

Taljojen villa on paksua ja tiivistä. Nahka on napakkaa ja hyvin paikoillaan pysyvää, jolloin taljat soveltuvat hyvin myös lattialla käytettäväksi. Lampaantaljan villa on puhdasta luonnonkuitua, joka tuntuu heti lämpimältä. Aidon villan ansiosta talja on kylmällä ilmalla lämmin ja kuumalla viileä eikä hiosta. Aito ja laadukas villatalja hylkii likaa ja kestää käytöstä riippuen kulutusta jopa vuosikymmenten ajan. 

Lampaantaljan käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja taljat ovatkin erityisen suosittuja vauvaperheissä niiden uskomattoman lämmön ja pehmeyden vuoksi! Niitä voidaan käyttää mm. vauvojen vaunuissa, rattaissa ja pulkassa, sisustuksessa, pyörätuolissa lämmikkeenä ja painehaavojen ehkäisyyn, auton penkille, lemmikin alustaksi tai vaikkapa hevosen satulan alla satulahuopana. 

Valikoimissamme luonnonvalkoinen ja tummanruskea. Huomaathan, että jokainen talja on yksilöllinen ja niin nahassa kuin karvassakin on yksilöllisiä eroja. Valikoimamme ruskeiden taljojen karvassa on hieman kihartuvuutta, luonnonvalkoisen taljan karva on suorempaa. 

Taljan pituus noin 110-120  cm. Leveys kapeimmasta kohdasta on noin 40-60 cm ja leveimmästä kohdasta noin 70-100 cm. Karvan pituus on noin 8-10 cm.

Lampaan talja on aito luonnontuote ja lihantuotannon sivutuotteena ekologinen valinta. 

Tuottaja Suvitien Kotieläintila, Loppi.


Taljan hoito-ohje (Suomen lammasyhdistys)

  • Yleensä taljan hoidoksi riittää tuuletus ja pudistelu ulkoilmassa.
  • Taljan voi “pestä” pakkaslumessa. Talja jäähdytetään ennen lumipesua kastumisen estämiseksi.
  • Litistyneen suoravillaisen taljan voi kuohkeuttaa harjaamalla.
  • Taljaa ei saa kastella, sillä se kovettuu kastuttuaan. Kovettunutta taljaa voi yrittää pehmentää hieromalla ja rutistelemalla. Apuna voi käyttää myös huonekaluille tarkoitettua nahanhoitoainetta.


Arvostelut 0 arvostelua