Lankakerä Avaimenperä nuttuNA
Lankakerä Avaimenperä nuttuNA Lankakerä Avaimenperä nuttuNA Lankakerä Avaimenperä nuttuNA Lankakerä Avaimenperä nuttuNA Lankakerä Avaimenperä nuttuNA Lankakerä Avaimenperä nuttuNA Lankakerä Avaimenperä nuttuNA

Lankakerä Avaimenperä nuttuNA

nuttuNA
11,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihana uutuustuote nuttuNAlta! Lankakerä-avaimenperä ylijäämämateriaalista. Pallon halkaisija on .3cm

Saatavuus Varastossa

Ihana lankakerä-avaimenperä on valmistettu ylijäämävillalangasta. 

Villalangasta tehdyn pallon halkaisija 3cm,  puuhelmi ja papukaijalukko.

Tämä on ihana lahja käsityöharrastajalle! Samaa sarjaa valikoimissamme myös Lankakerä-korvikset! 


Valmistaja nuttuNA


nuttuNA tuotemerkin taustalla on ihana vaatetusalan artesaani Nina, jolle kierrätysmateriaalit ja vanhat tavarat toimivat loputtomana inspiraation lähteenä. Kierrätetyissä materiaaleissa on aina mukana niiden tarina, siihen asti eletty elämä, ja tämän viehätyksestä koko yritys sai alkunsa.

NuttuNAN alikoimissa on kestotuotteita, asusteita aikuisille ja lapsille, kodin sisustamiseen sopivia tuotteita ja paljon muuta. Kaikki nämä valmistetaan käsityönä kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista Pukkilassa ja näin kankaat, tavarat ja huonekalut saavat uuden elämän. Koska materiaalia on usein vähän tai ehkä vain yksi ainutlaatuinen, on suurin osa myynnissä olevista tuotteista uniikkeja yksittäiskappaleita.

NuttuNA tekee myös tilaustöitä asiakkaan omista materiaaleista, joten ota yhteyttä jos haluat vanhat aarteet takaisin uuteen käyttöön!

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet