Lankakeräkorvikset nuttuNa
Lankakeräkorvikset nuttuNa Lankakeräkorvikset nuttuNa Lankakeräkorvikset nuttuNa
nuttuNA

Lankakeräkorvikset nuttuNa

Tuotetta rajoitettu erä.

Ylijäämävillalangasta ja kierrätetystä hopeasta tehdyt korvakorut. Lankapallot villalankaa ja koruosat 925 hopeaa.

27,50 €

Supersuositut, ihanat Lankakerä-korvakorut nyt verkkokaupassamme!

Jokaisen todellisen käsityöharrastajan must-have-tuote! Anna harrastuksesi näkyä muillekin! 

Korvikset on valmistettu ylijäämävillalangasta sekä kierrätetystä hopeasta. Lankapallot ovat villalankaa ja koruosat 925 hopeaa. Osa tuotteista on yksittäiskappaleita, joten kannattaa toimia nopeasti jos jokin tietty väri miellyttää. Ja nämähän ovat kotimaista käsityötä, luonnollisesti!

Korun pituus n. 4cm. Lankakerän läpimitta 2cm.

Tilauksesta myös muita värejä!


Valmistaja nuttuNA


nuttuNA tuotemerkin taustalla on ihana vaatetusalan artesaani Nina, jolle kierrätysmateriaalit ja vanhat tavarat toimivat loputtomana inspiraation lähteenä. Kierrätetyissä materiaaleissa on aina mukana niiden tarina, siihen asti eletty elämä, ja tämän viehätyksestä koko yritys sai alkunsa.

NuttuNAN alikoimissa on kestotuotteita, asusteita aikuisille ja lapsille, kodin sisustamiseen sopivia tuotteita ja paljon muuta. Kaikki nämä valmistetaan käsityönä kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista Pukkilassa ja näin kankaat, tavarat ja huonekalut saavat uuden elämän. Koska materiaalia on usein vähän tai ehkä vain yksi ainutlaatuinen, on suurin osa myynnissä olevista tuotteista uniikkeja yksittäiskappaleita.

NuttuNA tekee myös tilaustöitä asiakkaan omista materiaaleista, joten ota yhteyttä jos haluat vanhat aarteet takaisin uuteen käyttöön!

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet