Lankakera Kranssi nuttuNA
Lankakera Kranssi nuttuNA Lankakera Kranssi nuttuNA Lankakera Kranssi nuttuNA
nuttuNA

Lankakera Kranssi nuttuNA

Tuotetta rajoitettu erä.

Ihanat lankakeräaiheiset sisustuskranssit omaksi iloksi tai vaikkapa lahjaksi käsityöihmiselle! Kotimaista käsityötä kierrätysmateriaaleista.

31,90 €

Suloiset lankakerä-kranssit kertovat muillekin harrastuksestasi! Tämä on myös ihana lahjaidea käsitöitä harrastavalle ystävälle!


Nämä ihanat sisustuskranssit on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja ovat luonnollisesti kotimaista käsityötä. Kranssien söpöt pienet lankakerät on valmistettu ylijäämävillalangasta ja kehykset ovat joko metallia tai luonnonmateriaalia. 

Luonnonmateriaalista valmistettujen risukranssien läpimitta on 24cm ja villalankapallot 2,5 - 4 cm. Metallipohjaisen kranssin läpimitta on 22 cm ja villalankapallot ovat 4cm.


Valikoimissamme: 

SYDÄN-risukranssin pohja on luonnonmateriaalia, värikkäät villalankakerät ylijäämävillalankaa. Nahkainen sydän kierrätysmateriaalia. Ripustuslenkki juuttinarua.

Lankakerä-risukranssin pohja on luonnonmateriaalia, värikkäät villalankakerät ylijäämävillalankaa. Ripustuslenkki juuttinarua.

Rusetti-kranssi on koottu kierrätysmetalliseen pohjaan, värikkäät villalankakerät ylijäämävillalankaa ja rusetti sekä ripustusnaru ovat kierrätysmateriaalia. 


HUOM! Kranssit ovat yksittäiskappaleita.


Valmistaja nuttuNAnuttuNA tuotemerkin taustalla on vaatetusalan artesaani Nina, jolle kierrätysmateriaalit ja vanhat tavarat toimivat loputtomana inspiraation lähteenä. Kierrätetyissä materiaaleissa on aina mukana niiden tarina, siihen asti eletty elämä, ja tämän viehätyksestä koko yritys sai alkunsa.

NuttuNAN alikoimissa on kestotuotteita, asusteita aikuisille ja lapsille, kodin sisustamiseen sopivia tuotteita ja paljon muuta. Kaikki nämä valmistetaan käsityönä kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista Pukkilassa ja näin kankaat, tavarat ja huonekalut saavat uuden elämän. Koska materiaalia on usein vähän tai ehkä vain yksi ainutlaatuinen, on suurin osa myynnissä olevista tuotteista uniikkeja yksittäiskappaleita.

NuttuNA tekee myös tilaustöitä asiakkaan omista materiaaleista, joten ota yhteyttä jos haluat vanhat aarteet takaisin uuteen käyttöön!

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet