">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Ihana lehmäaiheinen Kauppakassi

39,90 €
sis. 24 % ALV

Katseita kääntävän kaunis ja kestävä kangaskassi on ekologinen ja trendikäs vaihtoehto muovikasseille. Kaksi suloista erilaista aihetta. Aivan ihana lahjaidea!

Kestokassin avulla kannat tukevasti raskaammatkin ostokset kaupasta kotiin. Kestävä kangaskassi on ekologinen ja trendikäs vaihtoehto muovikasseille.

Katseita kääntävän kaunis lehmäaiheinen kauppakassi on kestävä ja vahva kaveri kauppareissuusi! Osta itsellesi tai lahjaksi!

Kauppakassiin mahtuu jopa kymmenen litran tölkkiä, esim. vierekkäin 2 x 1 l maitopurkkia, tai 1 x 1 l ja 1 x 1,75 l maitopurkit. Vahvan irroitettavan tasapohjan ansiosta kassi pysyy tukevasti pystyssä pakatessa. Kahvat ovat puuta. 

Materiaali 600 D polyesteri

Koko 40 x 39,5 x 16

Kassin väri on musta

Valmistuttaja Merja Sirviö Art
Taiteilija Merja Sirviö kruunaa kakkusi ja tuo kaunista kotisi.Merjan Marsipaanipuoti on leipuri-kondiittori Merja Sirviön vuonna 2007 perustama yritys, joka valmistaa ja toimittaa yksilölliset kakku- ja pöytäkoristeet Suomeen. Merjan Marsipaanipuodin koristeet kruunaavat kakkusi ja tuovat sinulle iloa ja muistoja vielä vuosia juhlien jälkeen. Merjan valmistamilla tilaustauluilla luot kotiisi ainutlaatuista tunnelmaa ja kauniin muiston vaikkapa rakkaasta lemmikistäsi. Merja Sirviö Art on perustettu vuonna 2019. Asiakkaiden toiveiden mukaiset tuotteet valmistetaan huolella ja rakkaudella, jokaiseen yksityiskohtaan panostaen. Valikoimissa myös upeat taidetuotteet.

kauppakassi, kestokassi, kassi, laukku, taide, lehmä, musta

39,90- 22,54, 150g

Kaunokki-kauppakassi on tukeva, vahva ja kestävä kaveri kauppareissuusi! Kaunokin avulla kannat tukevasti raskaammatkin ostokset kaupasta kotiin. Kestävä kangaskassi on ekologinen ja trendikäs vaihtoehto muovikasseille.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi