Käsityökauppasi verkossa
Lankava Naturelli Sopiva, DK, 100 g / 230 m

Lankava Naturelli Sopiva, DK, 100 g / 230 m

4,10 €
sis. 24 % ALV
 Naturelli Sopiva on kaunis ja pehmeä luonnonvalkoinen, kolmesäikeinen peruslanka, joka käy kaikenlaisiin käsitöihin ja myös värjäyksiin. Puikot 4,5-5,5 mm.
Saatavuus 10 kpl

Naturelli Sopiva on kaunis ja pehmeä luonnonvalkoinen, monikäyttöinen peruslanka, joka käy kaikenlaisiin käsitöihin ja soveltuu erityisen hyvin kasvivärjäyksiin.

Kolmesäikeinen Lankava Naturelli Sopiva on perinteisen rouhea, mutta miellyttävän pehmeä DK-paksuinen karstavillalanka. Lanka on luonnonvärinen, värjäämätön, sen väri on lampaanvillan oma luonnollinen sävy. Sopiva-lanka valmistetaan Etelä-Amerikassa tuotetusta villasta. Sopiva, kuten muutkin Lankava Naturelli -tuoteperheen langat sopivat erityisen hyvin kasvivärjäykseen. Voit käyttää niitä myös sellaisenaan kaikenlaisiin eri käsitöihin.Huomioithan, että värjäyksen lopputulokseen vaikuttaa mm. käytetty lankapohja, värjäyslämpötila, veden pH-arvo ja kasvien keräilyolosuhteet. Isompia eriä värjättäessä suosittelemme tekemään pienemmän koe-erän värjättävästä langasta samalla seossuhteella.


Materiaali: 100 % villa

Koko/ juoksevuus: 100 g = n. 230 m

Paksuus: 430 tex x 3, DK

Puikko- ja virkkuukoukkusuositus: 4,5–5,5 mm

Neuletiheys: 18 s ja 24 krs / 10 cm

Pesusuositus: Käsinpesu 30 asteessa, tasokuivaus, ei rumpukuivausta. Villavaatteen raikastamiseksi riittää useimmiten tuuletus.
Arvosana