Käsityökauppasi verkossa
Lankava Naturelli Sopiva, DK, 100 g / 230 m

Lankava Naturelli Sopiva, DK, 100 g / 230 m

4,10 €
sis. 24 % ALV
 Naturelli Sopiva on kaunis ja pehmeä luonnonvalkoinen, kolmesäikeinen peruslanka, joka käy kaikenlaisiin käsitöihin ja myös värjäyksiin. Puikot 4,5-5,5 mm.
Saatavuus 5 kpl

Naturelli Sopiva on kaunis ja pehmeä luonnonvalkoinen, monikäyttöinen peruslanka, joka käy kaikenlaisiin käsitöihin ja soveltuu erityisen hyvin kasvivärjäyksiin.

Kolmesäikeinen Lankava Naturelli Sopiva on perinteisen rouhea, mutta miellyttävän pehmeä DK-paksuinen karstavillalanka. Lanka on luonnonvärinen, värjäämätön, sen väri on lampaanvillan oma luonnollinen sävy. Sopiva-lanka valmistetaan Etelä-Amerikassa tuotetusta villasta. Sopiva, kuten muutkin Lankava Naturelli -tuoteperheen langat sopivat erityisen hyvin kasvivärjäykseen. Voit käyttää niitä myös sellaisenaan kaikenlaisiin eri käsitöihin.Huomioithan, että värjäyksen lopputulokseen vaikuttaa mm. käytetty lankapohja, värjäyslämpötila, veden pH-arvo ja kasvien keräilyolosuhteet. Isompia eriä värjättäessä suosittelemme tekemään pienemmän koe-erän värjättävästä langasta samalla seossuhteella.


Materiaali: 100 % villa

Koko/ juoksevuus: 100 g = n. 230 m

Paksuus: 430 tex x 3, DK

Puikko- ja virkkuukoukkusuositus: 4,5–5,5 mm

Neuletiheys: 18 s ja 24 krs / 10 cm

Pesusuositus: Käsinpesu 30 asteessa, tasokuivaus, ei rumpukuivausta. Villavaatteen raikastamiseksi riittää useimmiten tuuletus.
Arvosana