Naturette Suolasaippua Original
Naturette Suolasaippua Original Naturette Suolasaippua Original Naturette Suolasaippua Original

Naturette Suolasaippua Original

NYT EDULLISEEN POISTOHINTAAN! Naturetten suolasaippuat ovat upean ihon salaisuus. Ne puhdistavat ihoa samalla hellästi kuorien.

9,07 €
12,10 €
Alennus päättyy

Suolasaippua soveltuu kaikenlaisille ihotyypeille päivittäiseen pesuun. 

Naturetten suolasaippuaa käytetään tavallisen saippuan tapaan.  Saippuan sisältämä Himalajansuola puhdistaa sekä desinfioi ihoa ja sen sisältämät mineraalit myös ravitsevat ihoa. Suolasaippua ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa ja saa ihon voimaan paremmin, poistaen samalla epäpuhtauksia. Suolan on sanottu myös helpottavan kutinaa, ihottumia ja psoriaasista. Suolasaippua sopii niin kuiva- ja herkkäihoisille kuin rasvaiseen tai akneen taipuvaiselle ihotyypille.

Naturetten suolasaippuat valmistetaan saippuoiduista luomulaatuisista kookos-,  oliivi-, risiiniöljyistä,  Aloe Verasta ja himalajan ruususuolasta sekä vedestä. Tuoksut saadaan 100% luomu eteerisistä öljyistä.  Saippuat eivät sisällä lisättyjä väriaineita tai synteettisiä hajusteita. Tuote on hajusteeton ja väriaineeton.

n. 120 g.

AINESOSAT: Himalajan ruususuola, saippuoitu luomu kookos-, luomu oliivi- ja luomu risiiniöljy, luomu Aloe Vera, vesi.

INCI/INGREDIENTS: Sodium Chloride, organic Sodium Cocoate, organic Sodium Olivate, organic Sodium Castorate, organic Aloe barbadensis Leaf Juice, Aqua.


Miksi käyttäisin Naturetten suolasaippuaa? 

Naturetten suolasaippuat ovat upean ihon salaisuus. Ne desinfioivat ja puhdistavat ihoa, samalla hellästi kuorien. Himalajan suolan sisältämät mineraalit hoitavat ja parantavat ihoa, sekä tasapainottavat ihon pH:ta. Himalajan suolassa on 84 eri alkuainetta ja mineraalia, juuri kehomme tarpeita vastaavassa koostumuksessa. Säännöllinen suolasaippuan käyttö vähentää ihon rasvaamisen tarvetta, sillä suola sitoo iholle kosteutta – päinvastoin kuin usein ajatellaan. Suola auttaa vähentämään epäpuhtauksista aiheutua iho-ongelmia, esimerkiksi mustapäitä ja näppyjä. Antibakteerinen himalajan suola auttaa myös neutraloimaan iholla olevia bakteereja, jotka aiheuttavan hien hajua.

Himalajan ruususuolan tiedetään auttavan tasapainottamaan myös ihon omaa öljyntuotantoa ja säännöllisesti käytettynä sekä kuiva että rasvainen iho hyötyvät tästä. Himalajan ruususuola tasoittaa ihon väriä ja rakennetta, tehden ihosta kuulaan.

Himalajan ruususuola kaivetaan käsin Pakistanista. Himalajansuola eli kristallisuola on puhtainta luonnonsuolaa. Se on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa, erittäin mineraalipitoista suolaa, joka poikkeaa täysin tavallisesta suolasta.

Valmistaja Naturette, LuovaStore.fi


Yhteensopivat tuotteet