Naturette Teepuu-Neem-öljysaippua
Naturette Teepuu-Neem-öljysaippua Naturette Teepuu-Neem-öljysaippua
Naturette, LuovaStore

Naturette Teepuu-Neem-öljysaippua

NYT EDULLISEEN POISTOHINTAAN! Naturetten Teepuu-neem saippua sopii haasteellisemmankin ihon päivittäiseen pesuun.

9,66 €
13,80 €
Alennus päättyy

Naturetten Teepuu-neemsaippua sopii haasteellisenkin ihon päivittäiseen pesuun. Sen vegaaninen ja pehmeävaahtoinen koostumus puhdistaa ihoa hellasti hoitaen.


Saippua sisältää luomulaatuista teepuun 100% eteeristä öljyä sekä neem-öljyä. Teepuun antiseptiset ominaisuudet yhdistettynä neemöljyn rauhoittaviin ja hoitaviin ominaisuuksiin auttavat monien iho-ongelmien kanssa. 

Teepuulla on tunnetusti antiseptisia ominaisuuksia, jotka ehkäisevät aknea, ihotulehduksia ja infektioita. Neemöljyä on käytetty jo pitkään muun muassa Intiassa luonnonlääkkeenä erilaisiin ihosairauksiin. Se torjuu tehokkaasti ihon bakteeri-, sieni- ja virusinfektioita. Pehmentää ja rauhoittaa myös kuivaa, atooppista  ja hilseilevää ihoa, sekä hoitaa ekseemaa. Neemöljyssä on runsaasti E-vitamiinia sekä omega-6 ja -9 rasvahappoja.

Kotimainen, vegaaninen, ekologinen.

Noin 100g. 


HUOM! EI SOVELLU PÄHKINÄALLERGIKOILLE NEEM-ÖLJYN VUOKSI.


Sisältö: saippuoidut öljyt ja voit; luomu kookosöljy, luomu oliiviöljy, luomu auringonkukka, luomu neem öljy, luomu risiiniöljy, luomu shea voi, luomu 100% teepuu eteerinen öljy.

INCI: organic Sodium Cocoate, organic Sodium Olivate, organic Sodium Sunflowerseedate, organic Sodium Neemate, organic Sodium Castorate, organic Sodium Shea Butterate, organic 100% Melaleuca alternifolia, Limonene*

* esiintyy luontaisesti eteerisessä öljyssä.


Valmistaja Naturette, LuovaStore
Yhteensopivat tuotteet