Parsinsieni, parsijan kätevä pikku apuri
Parsinsieni, parsijan kätevä pikku apuri Parsinsieni, parsijan kätevä pikku apuri Parsinsieni, parsijan kätevä pikku apuri Parsinsieni, parsijan kätevä pikku apuri Parsinsieni, parsijan kätevä pikku apuri
Studio Puurto

Parsinsieni, parsijan kätevä pikku apuri

Parsinsieni on kätevä apu kaikenlaiseen parsimiseen. Kaunista, kestävää ja kotimaista käsityötä.

24,90 €

Parsinsienen avulla saat kätevästi parsittua villasukat ja sormikkaat entistäkin ehommaksi.


Studio Puurto:n parsinsienet valmistetaan yksittäisinä käsitöinä sorvaamalla. Materiaalina sienissä on kotimainen mänty, jonka liimausvaiheessa käytetään ainoastaan kotimaista liimaa.

Käsittelemättömän männyn ainutlaatuinen pinta ja aidon puun syiden tuntu tuovat oman tärkeän lisänsä näihin uniikkeihin käsityötuotteisiin. Parsinsienet soveltuvat muotoilunsa ansiosta myös hyvin sisustustuotteiksi. Ei suositella kuitenkaan lelukäyttöön.


Käyttö: Parsinsieni helpottaa reikien parsimista villasukissa, sormikkaissa,villapaidoissa ja muissa korjausta vaativissa neuleissa. Pujota parsinsieni korjattavan neuleen sisään ja neulo reikä umpeen parsinsienen kuperaa lakkia apuna käyttäen. Parsinsienen varren avulla saat kätevästi korjattua sormikkaat ja muut pienemmät kohteet. Näppärää, eikö!


Pituus: n.110 mm
Hatun halkaisija: n. 70 mm
Varren kapein kohta: n. 22 mm


Valmistaja Studio Puurto
Studio Puurto on puuseppä Arto Lyhteilän vuonna 2019 perustama yritys Pirkanmaan Orivedellä. Puurto suunnittelee ja valmistaa korusarjoja pääasiassa koivuvanerista. Korujen ja parsisienien lisäksi valmistuu myös muut pienpuutuotteet, kuten Lyhde- ja Pinea- tarjoilusarjat. Kaikki tuotteet ovat tarkkaa kotimaista käsityötä.