">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Pehmeä ja sileä Villanka Kampalanka, 110x4, 100 g / 220 m

10,00 €
sis. 24 % ALV

Suloisenpehmeä, sileä 4-säikeinen kampalanka on kotimainen villalanka. Kampalanka on sopii myös villasta herkästi kutiaville henkilöille. Puikot 3-4 mm.

Kampalanka on sileän pehmeä, 100% kotimainen peruspaksu villalanka, joka sopii vaativampiinkin käsitöihin. 

Tämä hieno 4-säikeinen kampalanka on pehmeä ja liukas 100% kotimainen villalanka. Kampalanka on mainio valinta myös villasta herkästi kutiaville henkilöille. Villanka Kampalanka soveltuu hyvin tuotteisiin, jotka vaativat pehmeämpää tuntua, esimerkiksi vauvojen vaatteet ja asusteet.

Kampalangalle ominainen kiilto tuo käsityöhön juhlavaa, ylellistä tuntua. Kampalangasta loihdit upeat, kauniisti laskeutuvat huivit, asusteet ja shaalit. Liukkautensa ansiosta kampalanka sopii myös neulekoneella neulomiseen.

Kampalangan valmistuksen alkuvaiheessa villa kulkee kampojen läpi useaan kertaan, jolloin lyhyet kuidut kampautuvat pois ja pitkät kuidut järjestyvät samansuuntaisesti. Kampalangan valmistukseen valitaan mahdollisimman pitkäkuituista ja pehmeää villaa, jolloin langasta saadaan joustava, kiiltävä ja vetolujuudeltaan karstalankaa kestävämpi. Nämä ominaisuudet tekevät kampalangasta miellyttävän tuntuisen myös ihoa vasten.

Langat on värjätty PMK-värjäämö Oy:ssä Kyröskoskella. Ei koinsuojausta.

Vyyhtikoko: 100g = n. 220m

Paksuus: 110 tex x4, DK

Materiaali: 100% suomalaista lampaanvillaa

Puikkosuositus: 3 - 4 mm

Pesusuositus: Käsinpesu, villapesu

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi