Suvitien perinteinen aito ja oikea Villalanka
Suvitien perinteinen aito ja oikea Villalanka Suvitien perinteinen aito ja oikea Villalanka Suvitien perinteinen aito ja oikea Villalanka Suvitien perinteinen aito ja oikea Villalanka
Suvitien Kotieläintila

Suvitien perinteinen aito ja oikea Villalanka

Perinteinen, aito 3-säikeinen villalanka loppilaisen Suvitien Kotieläintilan suomenlampaista. Vyyhdit n. 100g.

7,80 €

Suvitien Kotieläintilan Perinteinen villalanka on rouhea kolmisäikeinen ihana karstavillalanka, josta huokuu aitous ja perinteikkyys. 

 

Kaunista, kotimaista 100% suomenlampaan villalankaa noin 100g vyyhdeissä. 

Perinteisen villalangan laadukas villakuitu on loppilaisen Suvitien Kotieläintilan suomenlampaista. Perinteinen villalanka on hyvin monikäyttöinen lanka ja vaikka se parhaimmillaan onkin villasukissa ja muissa asusteissa, soveltuu se aivan kaikenlaisiin käsitöihin. Tämä lanka sopii myös neule- ja virkkuutöiden lisäksi niin loimeksi kuin kuteeksikin perinteisiin kudonnaisiin. Eettistä, ekologista ja eläinystävällistä!

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä, joten langassa on tallella aito lanoliini ja villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Kemiallisesti käsittelemätön lanka on herkemmällekin iholle turvallinen käyttää.


HUOM! Langassa hyvä saatavuus. Jos tarvitset isompia eriä, ota yhteyttä posti@kampintila.com tai chat-painikkeen kautta.


Materiaali: 100% suomenlammas/kainuunharmas. Ei koinsuojausta. 

Paksuus 140 TEX x 3, pituus n. 230m

Puikkosuositus käsialasta riippuen 3-4

Villapesu 30 asteessa.


Tuottaja: Suvitien Kotieläintila, Loppi

Kehräytys Pirtin Kehräämö, Mikkeli


Samankaltaiset tuotteet