">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Peurapellon Lammas

Korpi, kotimainen karitsan villalanka, 100 g / 185 m

11,10 €
sis. 24 % ALV

Ihanan rouhea Korpi villalanka on pehmeää karitsan villaa. Korpi on villalanka, josta huokuu aitous ja perinteikkyys. Monikäyttöinen aran/ worsted-paksuus.

Pehmeä, perinteinen karitsanvillainen Peurapellon Korpi villalanka on kolmisäikeinen pienellä kehräämöllä kehrätty karstavillalanka, jossa on käsin tunnettavissa ihana suomalaisen aidon, rouhean villan rasvaisuus ja tuntuma. 

Kaunista ja pehmeää karitsan villasta kehrättyä lankaa noin 100 gramman vyyhdeissä, kauniin syvän tummassa sävyssä. Perinteisen villalangan laadukas villakuitu on urjalalaisen Peurapellon lammastilan lampaista. Karstalanka on hyvin monikäyttöistä ja vaikka se parhaimmillaan onkin villapaidoissa, villasukissa ja muissa asusteissa, soveltuu se aivan kaikenlaisiin käsitöihin. Tästä langasta neulot ihanan pehmeät villapaidat. Lanka on paksuhko aran/worsted-vahvuus, jota on helppo yhdistellä eri ohjeisiin ja lankoihin. Lisää värit kirjoneuleeseen vaikkapa Vuonue Manta-langan tai Villangan Karstalangan valikoimista. Tämä lanka sopii myös neule- ja virkkuutöiden lisäksi niin loimeksi kuin kuteeksi perinteisiin kudonnaisiin. 

Eettistä, ekologista ja eläinystävällistä!

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Lanka on pesty vain kevyesti kehräämöllä, joten langassa on tallella aito lanoliini ja villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Kemiallisesti käsittelemätön lanka on herkemmällekin iholle turvallinen käyttää.

Väri Korpi, hyvin tumma luonnonruskea.

Korpi-villalangan laadukas villakuitu on urjalalaisen Peurapellon lammastilan lampaista. Pehmeän rouhea, perinteiseltä villalangalta tuoksuva karitsan villalanka on kolmisäikeinen karstavillalanka.  

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Lanka on pesty vain kevyesti kehräämöllä, joten langassa on tallella aito lanoliini ja villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Kemiallisesti käsittelemätön lanka on herkemmällekin iholle turvallinen käyttää. Ei koinsuojausta. 

Eettistä, ekologista ja eläinystävällistä! 

HUOM! Tuotantoteknisistä syistä johtuen vyyhtien painoissa voi olla pieniä eroja!

Materiaali: 100% suomalainen karitsanvilla

Koko/ juoksevuus: 100 g = n. 185 m

Paksuus 180 TEX x 3, Worsted / Aran

Puikkokoko käsialasta riippuen 5,0 - 6,5 mm

Villapesu 30 asteessa


Tuottaja: Peurapellon Lammas, Kehro, Urjala

Kehräytys Salo-Angora, Ylöjärvi


Peurapellon lammastila sijaitsee Urjalassa Kehron kylässä nimensä mukaisesti keskellä peuroja ja peltoja. Lammastilalla tuotetaan karitsanlihaa ja sivutuotteina villaa ja taljoja. Tilan toiminta on pienimuotoista ja eläinlähtöistä. Eläinten hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää ja se ohjaa kaikkea käytännön tekemistä. Tutustu Peurapellon lammastilaan www.facebook.com/peurapellonlammas

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi