">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Ergonominen virkkuukoukku Prym Ergonomics

6,10 €   5,80 €   Alennus
sis. 24 % ALV

Kevyt ergonomisesti muotoiltu virkkuukoukku. Materiaali on lämpimän tuntuinen ja silmukat liukuvat kevyesti tasaiseksi hiotun varren ja koukun ansiosta.

Kevyt ja joustava ergonomisesti muotoiltu virkkuukoukku antaa optimaalisen virkkaustuntuman. Materiaali on lämpimän tuntuinen ja silmukat liukuvat kevyesti tasaiseksi hiotun varren ja koukun ansiosta. Tämä virkkuukoukku soveltuu erityisen hyvin villalankojen virkkaukseen.

Prym.ergonomics värilliset virkkuukoukut ovat korkealaatuista, kevyttä muovia. Virkkaaminen on vaivatonta, ranne ei väsy ja virkkuukoukku tuntuu lämpöiseltä kädessä. Hienoksi hiotulla pinnalla silmukat liukuvat vaivattomasti ja ote koukusta on pitävä tehden virkkaamisesta miellyttävää. Varsiosan väritys kertoo koukun koon, helppo löytää.2014 prym.ergonomics paksut virkkuukoukut voittivat Red Dot Design -palkinnon.

Materiaali: muovi

Myyntipakkauksen koko/määrä: 1 kpl

Valmistaja Prym Consumer


3,0mmm 4kpl

4,0mm 4kpl

Ergonominen virkkuukoukku Prym Ergonomics | Lankakauppa Kampin Tila

Kevyt ja joustava virkkauskoukku, lämpimän tuntuinen - optimaaliseen virkkaukseen. Prym.ergonomics värilliset virkkuukoukut ovat korkealaatuista, kevyttä muovia. Silmukat liukuvat hyvin tasaiseksi hiotun varren ja koukun ansiosta. Soveltuu erityisen hyvin villalankojen virkkaukseen.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi