Naturette Pyykkietikka
Naturette Pyykkietikka Naturette Pyykkietikka Naturette Pyykkietikka Naturette Pyykkietikka Naturette Pyykkietikka Naturette Pyykkietikka
Naturette, LuovaStore

Naturette Pyykkietikka

Naturette Pyykkietikka on täysin luonnollinen ja biohajoava huuhteluaine tekstiileille ja villaisten vaatteiden raikastamiseen.

14,90 €

Miedon tuoksuinen Naturette Pyykkietikka on täysin luonnonmukainen ja biohajoava huuhteluaine tekstiileille ja siivoukseen. Myös hajusteeton Original valittavissa!


Pyykkietikkaa voidaan käyttää kaikentyyppisten tekstiilien huuhtelussa, mitkä sietävät huuhteluaineen käyttöä. Tuote soveltuu myös kestovaippojen pesuun. Tuotetta voidaan käyttää myös tekstiilien raikastamiseen, silittämiseen, kuivausrumpuun ja siivoukseen. Erityisesti villaisten vaatteiden ja asusteiden raikastamiseen se on erinomainen lisä! 

Tuote ei kuormita ympäristöä ja on turvallinen käyttää myös kaikenikäisten lasten vaatteisiin. Naturette käyttää pyykkietikoissaan vain luomulaatuista väkiviinaetikkaa, luomulaatuista aloe veraa ja 100% eteerisiä öljyjä, joista suurin osa on luomutuotantoa. Tuote on pakattu kierrätettävään muovipulloon ja myös tuotteen etiketti on kierrätyskelpoinen.


Käyttöohjeet:

Käyttö huuhteluaineena: Mittaa 1-3 rkl pyykinpesukoneen huuhteluaineelle tarkoitettuun lokeroon. Käytä vain huuhteluaineen sietäville tekstiileille. Soveltuu myös useimmille kestovaipoille!

Käyttö tekstiilien raikastamiseen: Mittaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä. Suihkuta tekstiilille ja anna tekstiilin tuulettua.

Käyttö kuivausrummussa: Laimennetaan suihkepulloon noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä. Suihkuta kosteisiin tekstiileihin kuivausrummussa.

Käyttö silityksessä: Laimenna suihkepulloon noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä. Suihkuta silitettävälle tekstiilille ennen silittämistä.

Käyttö siivouksessa: Pyykkietikkaa voidaan käyttää monipuolisesti siivouksessa. Se desinfioi, kirkastaa ja poistaa hajut eikä jätä tahroja. Laimenna suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa  ja 9 osaa vettä ja suihkuta puhdistettavalle pinnalle. Voidaan käyttää myös koville vedenkestäville pinnoille, kuten kylpyhuoneen kaakeleille, pesualtaille ja peilipinnoille. 


Vinkki! Kokeile pestä myös lattiat tällä.


Sisältöluettelo:

Sitruuna-neroli: luomu väkiviinaetikka 5-<10%, luomu stabiloitu Aloe vera geeli (Aloe vera geeli 99,7%), Aqua, luomu 100% Citrus Limon Peel Oil, Citrus aurantium amara flower oil (5% laimennettu öljy), C-vitamiini (aloen säilöntäaine), luonnollinen sitruunahappo (aloen säilöntäaine)

Laventeli: luomu väkiviinaetikka 5-<10%, luomu aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), luomu Lavendula Angustifolia Oil (Laventeli 100% eteerinen öljy), C-vitamiini (aloen säilöntäaine), luomu sitruunahappo (aloen säilöntäaine), Aqua

Original-hajusteeton:  luomu väkiviinaetikka 5-<10%, luomu aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), C-vitamiini (aloen säilöntäaine), luomu sitruunahappo (aloen säilöntäaine), Aqua 

Vanilla Bean: luomu väkiviinaetikka 5-<10%, luomu stabiloitu Aloe vera geeli (Aloe vera geeli 99,7%), Aqua, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo C-vitamiini), luonnollinen happamuudensäätöaine (sitruunahappo), Vanilla Bean natural fragrance (luonnonmukainen tuoksyöljy)
Vaniljan tuoksu on luonnonkosmetiikassa hyväksytty ja sillä on ISO9235-merkintä.


Aloe Vera jota Naturette käyttää tuotteissaan on mahdollisimman luonnonmukaisesti viljelty ja kerätty. Aloe vera koostuu käsin poimitun ja kypsänä kerätyn aloen hienoimmasta ja laadukkaasta sisägeelistä. Stabiloidun aloen sisägeelin osuus on jopa 99,7 %. Aloe raaka-aineena on pakattu ekologiseen pahvipakkaukseen. Aloen säilöntäaineena on käytetty vain luonnollista C-vitamiinia ja luomu sitruunahappoa.


Miksi valita Naturetten pyykkietikka eikä tavallista huuhteluainetta?

 • turvallisempi käyttää, koska tuote on ekologinen ja myrkytön 
 • tuote on vegaaninen 
 • ostamalla tuotteen tuet samalla luonnonsuojelua, koska Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta luonnonsuojeluliitolle.
 • Naturette ei hyväksy eläinkokeita missään muodossa 
 • Naturette käyttää luomulaatuisia raaka-ainesosia 
 • pakkaus ja etiketti kierrätyskelponen 
 • aloe vera jättää tuotteisiin ihoa hoitavan vaikutuksen ja pehmentää entisestään tekstiilintuntumaa, sekä helpottaa silitystä
 • desinfioi ja puhdistaa samalla pesukoneen poistaa hikitahrat, kellastumat ja hankalasti lähtevät hajut poistaa pesuainejäämät ja kalkkisaostumat 
 • ei heikennä tekstiilin imukykyä 
 • vähentää tekstiilin nukkaantumista ja sähköisyyttä 
 • eläintaloudessa korvaamaton – vähentää karvojen tarttumista tekstiileihin 
 • kirkastaa tekstiilien värit ja parantaa vaatteen värinpito kykyä 
 • tekstiilit ovat pehmeämpiä ja raikkaampia 
 • sopii allergisille (erityisesti hajusteeton versio) 
 • luotettava kotimainen valmistaja

Valmistaja: LuovaStore

Samankaltaiset tuotteet