Suloinen eläinaiheinen ruokalappu - nuttuNA
Suloinen eläinaiheinen ruokalappu - nuttuNA Suloinen eläinaiheinen ruokalappu - nuttuNA Suloinen eläinaiheinen ruokalappu - nuttuNA
nuttuNA

Suloinen eläinaiheinen ruokalappu - nuttuNA

Tuotetta rajoitettu erä.

Kosteudenkestävästä kankaasta ommeltu ihana eläinaiheinen ruokalappu.

25,40 €

Suloinen eläinaiheinen ruokalappu.

Pul-kankaan ylijäämäpaloista (uutta, käyttämätöntä kangasta) ommeltu ihana eläinaiheinen ruokalappu. Ruokalapun toinen puoli yksivärinen. Kosteudenkestävää kangasta, ruokatahrat on helppo pyyhkäistä ruokalapusta pois sen vedenpitävän pinnan ansiosta. Kiinnitys tarralla niskan takaa. Kutakin tuotetta vain yksittäiskappaleet.

Sopiva yli 1-vuotiaalle lapselle.

Kotimaista käsityötä, luonnollisesti!

Pesu 40-60 asteessa. Voi kuivata myös kuivausrummussa.

Valmistaja nuttuNA


nuttuNA tuotemerkin taustalla on ihana vaatetusalan artesaani Nina, jolle kierrätysmateriaalit ja vanhat tavarat toimivat loputtomana inspiraation lähteenä. Kierrätetyissä materiaaleissa on aina mukana niiden tarina, siihen asti eletty elämä, ja tämän viehätyksestä koko yritys sai alkunsa.

NuttuNAN alikoimissa on kestotuotteita, asusteita aikuisille ja lapsille, kodin sisustamiseen sopivia tuotteita ja paljon muuta. Kaikki nämä valmistetaan käsityönä kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista Pukkilassa ja näin kankaat, tavarat ja huonekalut saavat uuden elämän. Koska materiaalia on usein vähän tai ehkä vain yksi ainutlaatuinen, on suurin osa myynnissä olevista tuotteista uniikkeja yksittäiskappaleita.

NuttuNA tekee myös tilaustöitä asiakkaan omista materiaaleista, joten ota yhteyttä jos haluat vanhat aarteet takaisin uuteen käyttöön!

Arvostelut 0 arvostelua