">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Säädettävät sukkaplokit

17,90 €
sis. 24 % ALV

Sukkaplokkien avulla saat suunniteltua helposti villasukan koon sekä pingotettua villasukan muotoonsa, jolloin se on helppo viimeistellä.

Kotimaista käsityötä, luonnollisesti! Sukkaplokkien avulla saat suunniteltua helposti villasukan koon sekä pingotettua villasukan muotoonsa, jolloin se on helppo viimeistellä.

Sukkaplokki on kätevä apu villasukkien neulonnassa! Se toimii neuloessa jalan mallina ja helpottaa muun muassa villasukan koon suunnittelua. Sukkaplokin koko on säädettävissä ja mukana on myös puikkomitta 2 - 6 mm puikoille. 

Kostuta sukat, anna niiden hieman kuivahtaa tasolla ja tämän jälkeen pujota kosteat sukat plokeille kuivumaan muotoonsa. Sukkaplokit on kätevä ripustaa koukustaan roikkumaan. Muotoilu sukkaplokin avulla silottaa neulepinnan kauniiksi. Erityisesti erilaisten kuvioneulosten, kuten palmikko- ja pitsineulesukkien kohdalla jälkikäsittelyllä saadaan kuvio kauniisti aukeamaan ja esille.

Valitse kotimainen tuote! Kotimainen sukkaplokki on sataprosenttisesti suomalaista niin raaka-aineiltaan kuin työltään ja jokaisen tuotteen laatu ja toimivuus tarkistetaan yksitellen, rehellisesti käsityönä. Sukkaplokit on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista, jolle on myönnetty Suomalaisen Työn liiton avainlippumerkin käyttöoikeus.

Myyntierä 1 kpl

Materiaali: Kotimainen PEFC ja FSC sertifioitu koivuvaneri

Koko: 22 cm x 24 cm x 0,4 cm


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi