">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Saani, kiristämätön rullavartinen alpakanvillasukka, luonnonvalkoinen

15,95 €
sis. 24 % ALV

Ohuesta alpakkalangasta neulottu kiristämätön, rullavartinen, ohut alpakanvillasukka, joka soveltuu erityisen hyvin päivittäiseen käyttöön ja alussukaksi.

Alpakan villa on hengittävää, kevyttä ja silkinpehmeää ja siksi se onkin juuri mainio sukkamateriaali. Villan ontto kuitu toimii lämpöominaisuuksiensa vuoksi erityisen hyvin viileillä keleillä, mutta sen erinomainen hengittävyys ja hiostamattomuus tekee siitä loistavan materiaalin ympärivuotiseen käyttöön. Tämä ohut alpakanvillasukka on täydellinen valinta kerrospukeutumiseen! 

Alpakanvillainen erittäin lämmin ja pehmeä, sileä ja joustava Saani-sukka kiristämättömällä rullavarrella. Sukassa on kevyt joustoneulosvarsi, jossa ei ole resorikäännöstä lainkaan. 

Kerrospukeutuminen on paras keino ehkäistä jalkojen palelua. Pue alle ohut Saani-alussukka ja päälle paksumpi alpakanvillasukka; hiostamaton alpakanvillainen alussukka siirtää kosteutta iholta, jolloin jalat pysyvät kuivana ja lämpöisenä. Alpakanvillasukat soveltuvat myös useimmille villa-allergikoille, sillä se ei sisällä lanoliinia.

Materiaali: 50% babyalpakka, 49% polyamidi, 1% elastaani.

Kaikilla raaka-aineilla Öko-Tex 100 standardi.

Pesusuositus:  Hellävarainen pesu 30 asteessa, hienopesu tai käsinpesu, ei rumpukuivausta.

Tämäkin tuote on turvallinen, Suomessa valmistettu avainlipputuote!

Langan alkuperä Peru. Vastuullisesti tuotettu.

Valmistaja Sukkamestarit Oy.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi
Muut vaihtoehdot