Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla
Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla
EnjoyYourLife by Demi

Söpöt Demi Säilytyskorit eläinhahmolla

Tuotetta rajoitettu erä.

Ihanat, eettisesti ja ekologisesti täysin käsityönä valmistetut uniikit säilytyskorit on valmistettu pestävästä "nahkapaperista".

32,00 €

Kauniit ja käytännölliset, koristeenakin tyylikkäät korit soveltuvat mainiosti kaikentyyppisten tavaroiden säilytykseen, niin olohuoneesta lastenhuoneeseen kuin vaikkapa kylpyhuoneen tarvikkeille säilytyskoriksi. 


Nämä monikäyttöiset säilytyskorit on valmistettu pestävästä paperista täysin käsityönä. Materiaali on paperin tuntuista ja näköistä, niin kutsuttua vegaanista nahkapaperia, joka on 60% kasvipohjaista selluloosaa ja 40% luonnonkumia. Jokainen kori on uniikki ja suloiset kuviot on valmistajan käsin maalaamat. Tuote kestää erittäin hyvin kulutusta ja on kevyt sekä vedenkestävä; täydellinen valinta esimerkiksi lastenhuoneeseen lelukoriksi, pyykkikoriksi tai vaikkapa kukalle suojaruukuksi! 

Nahkapaperia on helppo muotoilla kosteana. Kastele säilytyskori esimerkiksi suihkupullon avulla. Materiaali pehmenee lämpimällä vedellä kasteltaessa ja silloin helppo muokata haluttuun muotoon. Kuivuttua materiaali kovettuu pahvimaisen tuntuiseksi. Materiaali pehmenee käytössä ja mitä useammin pestään.


Mitat:

S-koko 20x20 korkeus n. 40cm ilman taitoksia. Hinta 32,00 €

M-koko 25x25 korkeus n. 50cm ilman taitoksia. Hinta 42,00 €

L-koko 40x33 korkeus n. 50cm ilman taitoksia. Hinta 55,00 €


Materiaali ei sisällä haitallisia aineita (pentakloorifenolia, PVC tai BPA).

Suositellaan käsinpesua. 

HUOM! Ei välttämättä sovi luonnonkumi allergisille.

Valmistettu Suomessa. 


Valmistaja Enjoy Your Life by Demi, Hanna Kylmälä.