Säädettävät sukkaplokit, pari
Säädettävät sukkaplokit, pari Säädettävät sukkaplokit, pari
Datanorppa

Säädettävät sukkaplokit, pari

Villasukkien viimeistely ja muotoon pingottaminen onnistuu kätevästi sukkaplokkien avulla. Pakkaus sisältää kaksi kappaletta eli yhden parin sukkaplokkeja.

29,20 €

Sukkaplokkien avulla saat suunniteltua helposti villasukan koon sekä pingotettua villasukan muotoonsa, jolloin se on helppo viimeistellä. 


Sukkaplokit ovat kätevä apu villasukkien neulonnassa! Ne toimivat neuloessa jalan mallina ja helpottavat muun muassa villasukan koon suunnittelua. Sukkaplokkien koko on säädettävissä välillä 36-45 ja mukana siinä on myös puikkomitta 2-6 mm puikoille.

Kostuta sukat, anna niiden hieman kuivahtaa tasolla ja tämän jälkeen pujota kosteat sukat plokeille kuivumaan muotoonsa. Sukkaplokit on kätevä ripustaa koukustaan roikkumaan. Muotoilu sukkaplokin avulla silottaa neulepinnan kauniiksi. Erityisesti erilaisten kuvioneulosten, kuten palmikko- ja pitsineulesukkien kohdalla jälkikäsittelyllä saadaan kuvio kauniisti aukeamaan ja esille. 


Kotimaista käsityötä, luonnollisesti!

Valitse kotimainen tuote! Nämä tuotteet ovat 100% suomalaista niin raaka-aineiltaan kuin työltään ja jokaisen tuotteen laatu ja toimivuus tarkistetaan yksitellen, käsityönä. Sukkaplokit on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista jolle on myönnetty Suomalaisen Työn liiton avainlippumerkin käyttöoikeus. 


Nopeat toimitukset kirjeenä!


Pakkaus: sisältää parin (2kpl) sukkaplokkeja. Osta edullisemmin pari, tai yksittäin täältä.

Materiaali: Kotimainen PEFC ja FSC sertifioitu koivuvaneri
Koko: 22 cm x 24 cm x 0,4 cm


Valmistaja: Datanorppa Oy