Sulo Baby Alpakkalanka
Sulo Baby Alpakkalanka Sulo Baby Alpakkalanka Sulo Baby Alpakkalanka Sulo Baby Alpakkalanka

Sulo Baby Alpakkalanka

Sulo Baby Alpakka on fingering vahvuinen ja superpehmoinen lanka, josta neulot tai virkkaat suloisen kevyet ja lämpimät neuleet sekä asusteet.

22,00 €

Fingerin vahvuinen, suloisen pehmoinen Baby Alpakka sopii erityisen hyvin kevyisiin, lämpimiin vauvan- ja lastenneuleisiin sekä muihin neule- ja virkkaustöihin. 


Silkkisen pehmeä babyalpakkakuitu on sileämpää ja kevyempää kuin tavallinen villa, eikä sisällä lanoliinia joten se soveltuu useimmiten myös allergisille ja herkkäihoisille. Lanka soveltuu erinomaisesti myös neulekoneelle.

Jokainen vyyhti on värjätty käsin pienissä erissä ja on siten aina oma väriyksilönsä. Isommissa neule- ja virkkaustöissä suosittelemme jäljen tasaisuuden varmistamiseksi raidoittamaan langanloppu seuraavan kerän alun kanssa. 

SuloShopin lankavyyhdit värjätään pienissä erissä Turussa, pienen taidepajan tiloissa. Langat on värjätty villalangoille tarkoitetulla ympäristöystävällisillä kevyttekstiiliväreillä. Jokainen vyyhti on värjäyksen jälkeen pesty villanpesuaineella, huuhdeltu, kuivatettu ja tuuletettu.

SuloShopin lankojen pehmeät värivivahteet heräävät eloon pienemmissä neuletöissä, tai yhdistettynä yksivärisen langan kanssa kirjoneuleisiin. Visioi ja kokeile eri väripintoja ja lankalaatuja ennakkoluulottomasti. Näin saat luotua persoonallisia  ja jäljittelemättömiä neuletöitä.

Suosittelemme kaikille neuletöillesi puhdistusohjeeksi ensisijaisesti tuuletusta tai käsinpesua joko villanpesuaineella tai marseillesaippualla.


Valikoimissamme houkuttelevat värit:Niittylampi

Turun Linna

Mummolassa


                               

Värjäys: SuloShop, Anni Pitkänen
Langan paksuus: Fingering, 4-säikeinen
Materiaalit: 100 % Baby Alpakka
Koko: 100 g / n. 400 m
Puikkosuositus: 2.5-3 mm
Pesuohje: Käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä. Kuivatus vaakatasossa.
Villan alkuperämaa: PeruSuloShopin langat ovat syntyneet Suloshopin perustajan, Annin henkilökohtaisesta tarpeesta löytää omiin neuleisiin yksilöllisiä ja vivahteikkaita väripaletteja. Luonnon muuntautuvan sävymaailmaan tutkiskelu on tahdosta riippumaton toiminto, joka inspiroi Annia värjääjänä ja neulojana päivittäin. Hänen tavoitteenaan on luoda moniulotteisia lankoja joita neulottaessa värien toisto on yllätyksellistä ja joissa on jäljellä vaalean villan rouheus, pehmeys ja valo. 

Onnellisia & insipiroivia neulehetkiä!