Sulo Silkkimerinolanka
Sulo Silkkimerinolanka Sulo Silkkimerinolanka Sulo Silkkimerinolanka Sulo Silkkimerinolanka Sulo Silkkimerinolanka
SuloShop

Sulo Silkkimerinolanka

Samettinen merinon ja mulberrysilkin sekoitus. Hengittävä ja pehmeä lanka keveisiin kesäneuleisiin ja huiveihin.

22,00 €

Fingerin vahvuinen, sileän samettinen merinon ja mulberrysilkin sekoitus sopii aivan kaikenlaisiin neuletöihin. 


Hengittävä ja pehmeä lanka vauvan- ja lastenneuleisiin, keveisiin kesäneuleisiin ja huiveihin. Sopii erinomaisesti myös virkkaukseen sekä kulkee keveästi ohutlankaneulekoneessa.

Silkki on tuotettu tarhatuista ja hoidetuista silkkitoukista jotka syövät mulberi-kasvin lehtiä. Kotiloista saatava silkki kerätään ja käsitellään eettisesti ja ympäristöä rasittamatta.

Jokainen vyyhti on käsinvärjätty pienissä erissä ja siten aina oma väriyksilö. Isommissa neule- ja virkkaustöissä suosittelemme jäljen tasaisuuden varmistamiseksi raidoittamaan langanloppu seuraavan kerän alun kanssa.

SuloShopin lankavyyhdit värjätään pienissä erissä Turussa, pienen taidepajan tiloissa. Langat on värjätty villalangoille tarkoitetulla ympäristöystävällisillä kevyttekstiiliväreillä. Jokainen vyyhti on värjäyksen jälkeen pesty villanpesuaineella, huuhdeltu, kuivatettu ja tuuletettu.

SuloShopin lankojen pehmeät värivivahteet heräävät eloon pienemmissä neuletöissä, tai yhdistettynä yksivärisen langan kanssa kirjoneuleisiin. Visioi ja kokeile eri väripintoja ja lankalaatuja ennakkoluulottomasti. Näin saat luotua persoonallisia  ja jäljittelemättömiä neuletöitä.

Suosittelemme kaikille neuletöillesi puhdistusohjeeksi ensisijaisesti tuuletusta tai käsinpesua joko villanpesuaineella tai marseillesaippualla.


Valikoimissamme värit:
Lempifarkku 

Morsian
Muisto                                             

Värjäys: SuloShop, Anni Pitkänen
Langan paksuus: Fingering, 4-säikeinen
Materiaalit: 75 % Superwash Merino, 25 % Mulberry Silk
Koko: 100 g / n. 400 m
Puikkosuositus: 2.5-3 mm
Pesuohje: Käsin tai villapesuohjelma 30°. Kuivatus vaakatasossa.

Villan alkuperämaa: Peru


SuloShopin langat ovat syntyneet Suloshopin perustajan, Annin henkilökohtaisesta tarpeesta löytää omiin neuleisiin yksilöllisiä ja vivahteikkaita väripaletteja. Luonnon muuntautuvan sävymaailmaan tutkiskelu on tahdosta riippumaton toiminto, joka inspiroi Annia värjääjänä ja neulojana päivittäin. Hänen tavoitteenaan on luoda moniulotteisia lankoja joita neulottaessa värien toisto on yllätyksellistä ja joissa on jäljellä vaalean villan rouheus, pehmeys ja valo. 

Onnellisia & insipiroivia neulehetkiä!

Samankaltaiset tuotteet