Suvitien 2-säikeinen 100% alpakkalanka, luonnonvalkoinen
Suvitien 2-säikeinen 100% alpakkalanka, luonnonvalkoinen
Suvitien Kotieläintila

Suvitien 2-säikeinen 100% alpakkalanka, luonnonvalkoinen

Suvitien Kotieläintilan on hieno ja laadukas kaksisäikeinen, löyhäkierteinen 100% alpakkalanka, joka soveltuu kaikkiin käsitöihin. Luonnonvalkoinen.

27,90 €

Kaksisäikeinen Suvitien 100% alpakkalanka on hieno löyhäkierteinen lanka, joka sopii erityistä pehmeyttä vaativiin käsitöihin.


Tämä 100% kotimainen, pehmeä ja kauniin himmeähohtoinen alpakkalanka soveltuu monenlaisiin käsitöihin. Laadukas 100% alpakkalanka on parhaimmillaan käyttövaatteissa ja asusteissa kuten neuleet ja huivit, lapaset ja myssyt. 100% alpakkalanka on myös erinomainen materiaali esimerkiksi uni- tai hoitosukkiin. Alpakkalanka pysyy aina ryhdikkäänä ja muodossaan eikä nyppyynny kovin herkästi, tästä neulot aikaa kestävät neuleet ja asusteet. Alpakkalanka soveltuu myös niin loimeksi kuin kuteeksikin perinteisiin kudonnaisiiin, kuten esimerkiksi shaaleihin ja sisustustekstiileihin. Erinomainen lanka myös värjättäväksi!


Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä, joten langassa on tallella villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Ei koinsuojausta.


Väri: Luonnonvalkoinen

Koko/ juoksevuus: 100 g, n.183 m

Materiaali: 100% alpakka

Kaksisäikeinen

Puikkosuositus käsialasta riippuen 2-3


Hoito: Tuuletus ja tarvittaessa hellävarainen pesu 30 asteessa.


Tuottaja: Suvitien Kotieläintila, Loppi

Kehräys Ruukin Kehräämö.