Suvitien kolmisäikeinen 100% alpakkalanka
Suvitien kolmisäikeinen 100% alpakkalanka
Suvitien Kotieläintila

Suvitien kolmisäikeinen 100% alpakkalanka

Loppilaisen Suvitien Kotieläintilan hieno ja laadukas 100% alpakkalanka soveltuu monenlaisiin käsitöihin, niin neulontaan kuin virkkaukseen.

27,90 €

Loppilainen Suvitien Kotieläintilan 100% alpakkalanka on monipuolinen, hieno käsityölanka, joka sopii kaikkiin erityistä pehmeyttä vaativiin käsitöihin.


Tämä 100% kotimainen, pehmeä ja kauniin himmeähohtoinen alpakkalanka soveltuu monenlaisiin käsitöihin. Laadukas 100% alpakkalanka on parhaimmillaan käyttövaatteissa ja asusteissa kuten neuleet ja huivit, lapaset ja myssyt. 100% alpakkalanka on myös erinomainen materiaali esimerkiksi uni- tai hoitosukkiin. Alpakkalanka pysyy aina ryhdikkäänä ja muodossaan eikä nyppyynny kovin herkästi, tästä neulot aikaa kestävät neuleet ja asusteet. Alpakkalanka soveltuu myös niin loimeksi kuin kuteeksikin perinteisiin kudonnaisiiin, kuten esimerkiksi shaaleihin ja sisustustekstiileihin. Erinomainen lanka myös värjättäväksi!


Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä, joten langassa on tallella villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Ei koinsuojausta.


Koko/ juoksevuus 100 g / 120 m

Materiaali 100% alpakka

Puikkosuositus käsialasta riippuen 3-4

Hoito: Tuuletus ja tarvittaessa hellävarainen pesu 30 asteessa.


Tuottaja: Suvitien Kotieläintila, Loppi

Kehräys Ruukin Kehräämö