Käsityökauppasi verkossa
TAITO-lehti 4/2022
TAITO-lehti 4/2022
TAITO-lehti 4/2022
TAITO-lehti 4/2022
TAITO-lehti 4/2022
TAITO-lehti 4/2022
TAITO-lehti 4/2022
-40%

TAITO-lehti 4/2022

40 % alennus
8,34 € 13,90 €
sis. 10 % ALV
Nyt tarjoushintaan! Röpelöä, viivasuoria linjoja, silkkistä sileyttä ja kaarevia aaltoja. Kurkkaa ihanat ohjeet ja poimi oma lehtesi täältä!
Saatavuus 4 kpl

Röpelöä, viivasuoria linjoja, silkkistä sileyttä ja kaarevia aaltoja. Syksyä kohti hiljalleen kurkottavan Taidon 4/22 teemana ovat pinnat.

Teemasivujen kautta pääsemme tutkimaan pinnan eroa ja yhtäläisyyksiä käsityössä ja taiteessa sekä tutustumme Soile Kiviseen, joka luo tilkkutöihin upeita tikkauspintoja Töölön tilkkupajassa.

Myös Taidon 4/22 ohjemallisto kertoo pinnoista. Lehden käsityöohjeiden teosta vastaavat Minna Sorvala, Maija Vasala, Riikka Pirnes, Daria Virrankari, Leena Nio ja Sonja Karlsson. Mallistossa painottuvat uudet, upeat neuleohjeet, mutta ihanuutta on tiedossa myös värjäyksestä ja mosaiikkitekniikasta kiinnostuneille.

Lehden juttupuolella tutustutaan käsitöihin ja kädentaitajiin monesta näkökulmasta. Pääsemme vierasille Anita Jokisen eli AnJon hattupajaan, tapaamme nuoren moottorisahaveistäjän Kian Ajdarin sekä kuulemme tekstiilitaiteilija Deniz Hartikaisen ajatuksia neulatuftauksesta.

Tapaamme myös neulesuunnittelija Meiju Kallio-Peltoniemen, jonka uutuuskirja Kontrasti hurmasi neulojat meillä ja muualla ja kuulemme Arctic Floran Tiina Varriolta hamppumateriaalin ylivertaisuudesta.

Taidon 4/22 ohjemallisto sisältää seuraavat ohjeet:

  • Maija Vasalan neulottu Aava-paita
  • Minna Sorvalan neulottu Niva-huivi
  • Riikka Pirneksen neulotut Vanja-lapaset
  • Daria Virrankarin neulotut Sirppi-sukat
  • Sonja Karlssonin ohje kankaan ruostevärjäykseen
  • Leena Nion helpot ohjeet mosaiikkilasinalusen tekoon
Arvosana