Käsityökauppasi verkossa
TAITO-lehti 5/2022
TAITO-lehti 5/2022
TAITO-lehti 5/2022
TAITO-lehti 5/2022
TAITO-lehti 5/2022
TAITO-lehti 5/2022
TAITO-lehti 5/2022
TAITO-lehti 5/2022
TAITO-lehti 5/2022
-40%

TAITO-lehti 5/2022

40 % alennus
8,34 € 13,90 €
sis. 10 % ALV
Nyt käsityölehti Taito 5/22 tarjoushintaan! Tässä syksyn numerossa lehden teemana ovat pimenevät illat. Kurkkaa ihanat ohjeet ja poimi oma lehtesi täältä!
Saatavuus 6 kpl

Teemukista kohoaa höyry, takassa ritisevät puut. Lämpö ympäröi, kun käpertyy villaviltin alle sohvannurkkaan ja kurottaa käsiinsä sen ihanimman langan lankakorista.

Tässä syksyn numerossa käsityölehti Taito 5/22 -lehden teemana ovat pimenevät illat. Teemasivujen kautta vierailemme Kustavissa, monille tutussa lomakohteessa Kustavin käsityökylässä. Vaikka illat kesän hulinan jälkeen pimenevät, ei elo käsityökylässä pysähdy. Syksylläkin käsityökylässä valmistetaan päivittäin keramiikkaa, puhalletaan lasia ja valetaan kynttilöitä käsin.

Myös Taidon 5/22 ohjemallisto sai alkunsa pimenevistä illoista. Lehden käsityöohjeiden teosta vastaavat Marika Vuorinen, Minttu Wikberg, Emilia Johansson, Riikka Hällmark, Sonja Karlsson, Karoliina Roos-Santos ja Anna Siekkinen. Mallistossa on mukana uusia upeita ohjeita neulomiseen, virkkaukseen, kudontaan, värjäykseen ja savitöihin. Tutustu mallistoon tarkemmin.

Lehden juttupuolella tapaamme kaiutinrakentaja Harri Isoniemen, vierailemme ruumisarkkuja valmistavassa SHT-Tukussa Punkalaitumella ja tutustumme huopatossujen valmistamiseen satavuotiaassa Huopaliike Lahtisessa. Tapaamme myös turkulaisen Maiju Laineen, joka on hurmaantunut edvardiaanisen ajan muodista ja kuulemme, miten Saimaa Wool päätyi valmistamaan Juvalla kotimaista villakangasta.

Säännöllisesti ilmestyvässä juttusarjassamme kotimainen villisavi saa keramiikkakirjeenvaihtajien sydämet pamppailemaan.

Arvosana