">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Tukuwool Fingering - ihana, ohuempi kotimainen neulelanka, 50 g / 200m

10,90 €
sis. 24 % ALV

Tukuwool Fingering on ihana kotimainen, kirjoneulontaan luotu neulelanka, joka kulkee kevyesti puikoilla ja on miellyttävä lanka käsitellä. Puikot 2-3,5 mm.

Ihana kotimainen Tukuwool Fingering on kaunista, kevyttä ja ilmavaa, ja pehmeää kaikessa rouheudessaankin. Kaksisäikeisessä langassa on melko tiukka, elävä kierre, joka asettuu pesussa tasaiseksi. 

Tukuwool Fingering on ainutlaatuinen kotimainen, kirjoneulontaan luotu neulelanka, joka kulkee kevyesti puikoilla ja on erittäin miellyttävä lanka käsitellä. Tuntumaltaan lanka on rehellisen rouhea karstalanka. Lankaa voit neuloa monella eri neuletiheydellä, halusitpa tiivistä ja kestävämpää tai harvempaa ja laskeutuvaa pintaa. Tukuwool Fingering on kehrätty melko tiukkakierteiseksi, mikä tekee langan neulomisesta erityisen helppoa. Langassa on kaunista ilmavuutta ja elävyyttä. Silmukat asettuvat ensipesussa tasaiseksi pinnaksi ja neulepinta pehmenee. Tukuwool Fingering sopii käsinneulontaan niin kirjoneuleisiin ja neuletakkeihin kuin asusteisiin. Lanka on riittoisaa; yksi vyyhti riittää naisen lapaspariin tai pipoon, naisten M-kokoiseen neuletakkiin kannatta varata tiheydestä ja väljyyksistä riippuen 5 - 7 vyyhtiä.

Tukuwool Fingering on 100 prosenttisen suomalainen villalanka. Suurin osa villasta on suomenlammasta ja loppuosa suomenlampaan ja texel-rodun sekoitusta (suhde vaihtelee villa-erien mukaan). Lanka on kehrätty kotimaisessa Pirtin kehräämössä.

Neuletiheyksiä eri puikoilla:2 mm puikoilla 30 s = 10 cm2,5 mm = 28 s3 mm = 26 s3,5 mm = 24 s

Hoito: Käsinpesu viileässä vedessä villanpesuaineella. Tuulettamalla neuletta voit harventaa pesukertoja, villa puhdistaa itseään tuulettaessa.

Koko: 50 g / 200 m

Materiaali: 100 % suomalainen lampaanvilla

Neuletiheys: 24 – 30 s = 10 cm (3 mm puikoilla)

Langan vahvuus: 4. Fingering

Pesusuositus: Käsinpesu, tasokuivaus

Puikkosuositus: 2-3.5 mm

Valmistaja: Tukuwool

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi