Vuonue Unelma Hahtuvalanka
Vuonue Unelma Hahtuvalanka Vuonue Unelma Hahtuvalanka
Vuonue

Vuonue Unelma Hahtuvalanka

Kotimainen paksu, 3-säikeinen villalanka. Suosittu villapaitalanka, voit korvata suoraan ohjeissa olevan Alafosslopin. 258tex x3

16,90 €
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Unelma on paksu ja pehmeä kotimainen villalanka, joka soveltuu pehmeytensä vuoksi erityisen hyvin neuleisiin, myssyihin, huiveihin ja muihin asusteisiin.


Unelma hahtuvalanka on aitoa suomenlampaan ja kainuunharmaan villalankaa. Näiden rotujen villa on kaikkein pehmeintä ja niidenkin joukosta Unelmaan valitaan pehmeimmät karitsanvillat.

Unelma on erittäin pehmeä hahtuvalanka, joka on parhaimmillaan muhkeissa asusteissa, kuten myssyissä, huiveissa, lapasissa ja villapaidoissa. Sopii mainiosti myös huovutettavaksi. Unelma hahtuvalanka on erityisen toimiva villalanka ulkona käytettäviin paksumpiin villapaitoihin, kuten islantilaisneuleisiin. Värjäämätön villalanka sisältää luonnollista lanoliinia, joka hylkii likaa ja vettä ja pienessä vesisateessa vesi helmeilee neuleen pinnalta pois vaatetta kastelematta. Unelma hahtuvalanka sopii hyvin myös vauvan kestovaippojen kanssa käytettäviin villavaippahousuihin.

Suosittu islantilainen villapaita syntyy helposti Unelmasta ja sillä voit korvata suoraan usein ohjeissa olevan Alafosslopin. Paksua lankaa on aloittelevankin neulojan helppoa neuloa. Unelma hahtuvalanka on 3-säikeinen ja siinä on hieman kierrettä, joten lanka ei katkeile helposti. 


Pesu on tehty hellävaroen ja langassa on jäljellä runsaasti lanoliinia.

Ei koinsuojausta tai kemiallisia käsittelyitä.

100% suomalainen karitsanvilla

paino 100g = n. 120m

paksuus 285 tex x3, Chunky/Bulky

puikkosuositus 6-7mm

villapesu 40°C tai käsinpesu


Vinkki: samanväristen vyyhtien vaihtumiskohdan voit tehdä hieromalla ohuiksi venytetyt langan päita yhteen eikä solmuja tarvita.