">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

UphillSport Winter Course Ratsastussukka merinovillaa

20,90 €   18,81 €   Alennus
sis. 24 % ALV

Merinovillainen, kutittamaton ja lämmin UphillSport-ratsastussukka on loistava sukka viileämmille keleille niin treeniin, maastoon kuin tallitöihinkin.

Merinovillainen, kutittamaton ja lämmin UphillSport-ratsastussukka on loistava sukka viileämmille keleille niin treeniin ja kilpailuihin kuin tallitöihinkin. Myös eräilijälle ja koiraharrastajalle varma valinta!

Sukan jalkaosa on neulottu erityisellä 3-kerrosrakenteella, joka tuo sukkaan lämmön lisäksi kestävyyttä, joustoa ja hiostamatonta hengittävyyttä. Sukan saumaton kärki ehkäisee hiertymiä. Kierrätysmateriaalista valmistetut sukat ovat ekologinen valinta.

UphillSport ratsastussukat ovat kehitetty vaativiin olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin. Neuloksen langat on neulottu kerroksittain, jotta jokaisen raaka-aineen parhaat ominaisuudet saadaan esiin. Sukkien erityinen rakenne siirtää kosteuden pois iholta ja sukka on kosteanakin lämmin. Uphillsport sukat ovat teknisiä ja laadukkaita erikoistuotteita jotka kestävät käyttöä, pitäen silti ominaisuudet huippuluokkaisena. Jokainen tuote on tarkkaan harkittu kaikkia yksityiskohtia myöten. Hyvinvointia jaloillesi!

Materiaali:

31% kierrätys polyesteri RPET

20% polyamidi

15% kierrätys polyamidi

21% kierrätys merinovilla

10% polypropeeni

3% lycra

Valmistaja: Sukkamestarit

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi