Vaalea alpakkalanka
Vaalea alpakkalanka Vaalea alpakkalanka Vaalea alpakkalanka Vaalea alpakkalanka
Majanojan Alpakat

Vaalea alpakkalanka "Suri"

Vaalea 100% suri-alpakkalanka. Langassa erikoisuutena epätasainen rakenne, joka tuo valmiiseen neulokseen hienoa elävyyttä.

23,00 €

Erittäin kestävä alpakkalanka, jossa erikoisuutena mielenkiintoinen epätasainen rakenne, joka antaa neuletyöhön kauniin epätasaista, "rouheaa" pintaa. 

 

Lanka on valmistettu suri-rotuisen alpakan pidempikuituisesta villasta ja poikkeaa perinteisestä alpakkalangasta sileämmän rakenteensa puolesta. Pitkän kuitunsa ansiosta lanka on erittäin kestävää. Tämä lanka on tuntumaltaan hieman karkeampaa kuin perinteinen alpakkalanka.

Väri on kaunis vaalea hiekanruskea, vaalea fawn. Langat ovat luonnonväreissä eikä niitä ei ole värjätty. Lankaa ei myöskään ole käsitelty keinotekoisesti.

 Puhtautensa ansiosta langat soveltuvat useimmille herkkäihoisille. 


VINKKI: Värjää lanka itse ja saat juuri sen väristä lankaa mitä tarvitset! Tuotekuvissa vihertävä ja keltainen lanka on värjätty luonnonväreillä, jolloin väri jää hempeän haaleaksi. Vahvempiin väreihin  suosittelemme elintarvikevärejä sekä Cool-Aid-mehujauheväriä. Tuotekuvien punaiset sävyt on saatu CoolAid-mehuvärillä.


Puikkosuositus käsialasta riippuen 3 - 4.

Vyyhdit n.100g/ n.120m. 


Huom! Langassa saattaa olla paksuuseroja eikä jokainen vyyhti ei siis ole välttämättä samaa tasalaatuista. 


Tuottaja: Majanojan Alpakat

Kuvan värjätyt langat sekä neule @sirpa.kallio