Langat ja ohje-paketti Junasukat
Langat ja ohje-paketti Junasukat Langat ja ohje-paketti Junasukat
Helmivene

Langat ja ohje-paketti Junasukat

Näillä ohjeilla onnistut varmasti! Pakkaukseen kuuluu kaksi kerää Indiecita-babyalpakka-käsityölankaa sekä ohjeet.

22,00 €

Näillä ohjeilla onnistut varmasti! Junasukat ovat juuri ne perinteiset sukat, joita on jo vuosikymmenia neulottu pitämään pikkuiset jalat lämpiminä. Pitkien varsiensa ja erityisen hyvin istuvan mallinsa ansiosta ne pysyvät vilkkaammankin taaperonkin menossa mukana. 


Pakkaukseen kuuluu puikkoja lukuunottamatta kaikki mitä tarvitset eli kaksi kerää Indiecita-babyalpakka käsityölankaa sekä selkeä ja helppolukuinen ohjetuloste!

Langan väri on luonnonvalkoinen. Puikkosuositus 3,5-4, löyhälle käsialalle pienempi. Sukkapuikot eivät sisälly pakkaukseen. Käsityön iloa! 


Valmiin tuotteen paino n. 34–55g
Langan materiaali 100 % babyalpakka
Kerän paino n. 50 g


Hoito: Tuuletus, tarvittaessa käsinpesu viileässä vedessä. Tasokuivaus. Myös kemiallinen pesu mahdollinen.


Tuotetta ei ole käsitelty kemiallisilla koinsuoja-aineilla
Tuotteella Öko-Tex 100 ympäristösertifikaatti
Värjätyissä artikkeleissa EU -hyväksytyt väriaineet
Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty lapsityövoimaa.
Valmistusmaa Peru


Tiedätkö junasukkien ihastuttavan tarinan? 

Pieni Tuula-vauva pakeni äitinsä kanssa talvisodan aikaan pommituksia junalla Vaasasta Kauhajoelle. Juna joutui pysähdyksiin pitkäksi aikaa, ja vastapäätä istuva käsityönopettaja näki, miten pieni vauva paleli. Opettaja alkoi purkaa omaa neuletakkiaan ja neuloi siitä sukan vauvalle. Toisen sukan langat hän antoi äidille jatkettavaksi. Tuula-vauvan äiti havaitsi ohjeen niin hyväksi, että jatkoi sukkien neulomista koko ikänsä ja opetti ohjeen myös muille. Hän arvosti käsityöopettajan ystävällisyyttä niin, että halusi kertoa, miten ohjeen oli saanut. Alkuperäiset, yli 70-vuotiaat sukat ovat tallella Tuulan Terttu-sisarella kehystettynä.