">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Veera Pellavalanka, vyyhti 500 g = n. 475 m

23,20 €
sis. 24 % ALV

Vain 1 tuotetta jäljellä!

Ihana Filona Veera pellavalanka on pellavan tuntua aidoimmillaan. Reilun kokoinen vyyhti riittää hyvin esimerkiksi virkattuun sisustuskoriin tai laudeliinaan.

Pitkiä pellavia! Neljäsäikeinen Veera Pellavalanka on tavallista pellavanarua ohuempaa ja sopii hyvin myös neulomiseen ja kangaspuilla kudottavaksi. Pellavalanka ei sähköisty ja se peseytyy hyvin, kuivuu nopeasti ja kestää oikein hoidettuna kauan. Pellavalangasta  virkkaat helposti ja nopeasti kestävät tiskirätit ja pyyhkeet, näyttävät huivit, shaalit ja neuleet.

Pellavalanka on aina ollut arvostettu materiaali suomalaisessa käsityöperinteessä ja se on hyvin suosittu materiaali yhä nykyäänkin. Pellava luonnonmateriaalina ja kasvikuituna on korkealla sijalla tämän päivän sisustustrendeissä. Pellava on vahva, kestävä ja luja luonnonkuitu, jolla on myös likaa hylkivä ominaisuus. Neljäsäikeinen Veera Pellavalanka on vahvaa ja soveltuu etenkin kaikkiin sellaisiin tuotteisiin, joilta vaaditaan kulutuksen kestävyyttä. Pellavalangassa on kaunis kiilto ja se sopiikin hyvin moniin käsitöihin, kodintekstiileihin, asusteisiin ja esimerkiksi keveisiin neuleisiin.

Materiaali: 100 % pellava

Koko: vyyhti 600 g = n. 570 m

Langan vahvuus Tex 240 x4 (1 kg = n. 950 m) 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi