Vuokraa Villakammat
Vuokraa Villakammat

Vuokraa Villakammat

Kaksirivisillä villakammoilla valmistelet villakuidut nopeasti ja helposti kehruuta varten. Mukana myös työtä helpottava teline kammoille.

15,00 €
Tämä on esittelytuote.

Vuokraa kätevät villakammat villojesi käsittelyyn!

Villakammat ovat erinomainen apu pitempien kuitujen valmisteluun kehruuta varten. Villakammat soveltuvat erityisesti hienon ja pitkäkuituisen alpakan- tai karitsanvillan käsittelyyn. Kampaamalla kuidut järjestäytyvät samansuuntaiseksi ja saat tulokseksi tasaisen pehmeää ja sileää hahtuvanauhaa. Reikälevyä apuna käyttäen saat topsimaisempaa nauhaa.

Rasvaton alpakanvilla sähköistyy kammatessa helposti. Voit sekoittaa veteen mietoa hiustenhoitoainetta tai pyykkietikkaa ja suihkuttaa tätä hienojakoisena suihkeena joko ennen kampaamista tai kampaamisen yhteydessä villaan.


Katso linkistä ohjevideo villakuitujen kampaamisesta 
(wool combing):

https://www.youtube.com/watch?v=0t8MoZx57Ek


Ota yhteyttä sähköpostitse posti@kampintila.com tai jätä sivun alareunassa sijaitsevan yhteydenottolomakkeen kautta yhteystietosi. Otamme yhteyttä ja sovimme tarkemmin vuokrausajankohtaan, maksuun, toimitukseen ja laitteen käyttöön liittyvistä seikoista. 

Vuokrahinnat: Ensimmäinen viikko 15e, seuraavat 10e/ vko. Vuokraamme villakampoja vain täysille viikoille. Vuokraaja maksaa postituskulut molempiin suuntiin. Villakammat voi myös noutaa suoraan tilalta.


VAIN PUHTAAN VILLAN KÄSITTELYYN!

Vuokraaja sitoutuu noudattamaan sovittuja ohjeita.