Villamaalauspaketit
Villamaalauspaketit Villamaalauspaketit Villamaalauspaketit Villamaalauspaketit Villamaalauspaketit Villamaalauspaketit Villamaalauspaketit
Helana Art

Villamaalauspaketit

Haluatko oppia huovuttamaan? Oletko jo kokeillut villamaalausta? Ihanat villamaalauspaketit itselle tai lahjaksi.  

19,90 €

Anna huikeiden Helana Art`n suunnittelemien Villamaalauspakettien viedä sinut mukanaan huovuttamisen hauskaan maailmaan!


Neula- eli kuivahuovutus on hauska, rentouttava ja varsin koukuttava harrastus! Helana Art`n suunnittelemasta Villamaalauspaketista löydät kaiken tarvittavan villamaalauksen aloittamiseen. Valitse vain mieleisesi hahmo ja ryhdy toimeen! Valikoimissamme ihanat Mustalammas, Kurki, Mustaharakka sekä Ansa-kana. Villamaalauspaketit soveltuvat niin vasta-alkajille kuin jo huovutusta osaavillekin, ja myös lapsille aikuisen valvonnassa!

Paketti sisältää ohjeet, yhden huovutusneulan, yhden viimeistelyneulan, huovutusvillat, mallikuvitetun esihuovan (18x23cm) ja huovutusalustan.


Katso oheisesta linkistä ohjevideo Meriharakan maalaamisesta! Helppoa, eikö totta!  https://www.youtube.com/embed/4919VWJ75_U  


Villamaalauspaketin on suunnitellut Kehräämö Mustalampaan Piritta Mäkinen yhteistyössä Helana Art`n Helena Heinosen kanssa.

Paketin villat: Kehräämö Mustalammas, mallin suunnittelu: Helena Heinonen.


Psst... Ihana lahjaidea hänelle, jolla on jo kaikkea!