">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Villanka nylonvahvistettu villalanka, 140x3, 100 g / 230 m

8,90 €
sis. 24 % ALV

Nylonvahvistettu Villanka karstalanka on monikäyttöinen villalanka. Suosittu villasukkalanka, joka soveltuu aivan kaikenlaisiin käsitöihin. Puikot 3-4 mm.

Nylonvahvistettu Villanka villalanka on monikäyttöinen karstalanka, joka on erityisen suosittu villasukkalankana, mutta soveltuu aivan kaikenlaisiin muihinkin käsitöihin.

Karstalanka on perinteinen yleislanka, jossa yhdistyy suomalaisen lampaanvillan rouhean lämpimät ominaisuudet, kestävyys ja monikäyttöisyys. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä, joten langassa on tallella aito villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Kemiallisesti käsittelemätön lanka on herkemmällekin iholle turvallinen käyttää. Parhaimmillaan karstalanka soveltuu käyttövaatteisiin ja asusteisiin kuten villasukkiin, lapasiin ja myssyihin sekä villapaitoihin, huiveihin ja muihin asusteisiin. Koostumukseltaan napakka karstalanka pysyy käytössä ryhdikkäänä eikä nyppyynny turhan herkästi. Nylonvahvistettu karstalanka kestää villasukassa pidempään ehjänä kuin 100% villalanka. Mainio suomalainen sukkalanka!

Karstalanka soveltuu erinomaisesti kudontaan ja sitä voi käyttää niin loimeksi kuin kuteeksikin shaaleihin, perinnepeittokankaisiin ja muihin perinteisiin kudonnaisiin.

Karstalanka myös huopuu pehmeästi ja kauniin tasaisesti ja sen huopumisominaisuutta voidaan myös käyttää hyväksi pesukoneessa huovutettavissa tuotteissa. Huovuttamalla saat lisävahvuutta tuotteisiin.

Kaikki valikoimamme karstalangat ovat luonnonväreissä eikä niitä ole värjätty. Värjäämättömän langan sävyt saadaan aikaan sekoittamalla luonnollisen sävyisiä lampaanvilloja eri sekoitussuhteilla.

Tuotteen valmistuksessa ei ole myöskään käytetty kemiallisia käsittelyitä. Ei koinsuojausta. Karstalanka sopii myös värjättäväksi.

Vahvuus DK

Vyyhtikoko: 100g = n. 230 m

Paksuus: 140 tex x3

Materiaali: 85% suomalainen lampaanvilla, 15% nylon

Puikkosuositus:Villanka nylonvahvistettu karstalanka, 140x3, 100 g / 230 m

Pesusuositus: Käsinpesu tai pesukoneessa 40 asteessa. Voit pestä nylon-vahvisteisesta langasta valmistetut tuotteet turvallisesti pesukoneessa 40 asteessa.

Valmistaja: Pirtin Kehräämö


Pirtin Kehräämö on suurin suomalaisen lampaanvillan jatkojalostaja ja se on ylläpitänyt suomalaisen lampaanvillan jalostusta jo vuodesta 1949. Kehräämön kaikki tuotteet valmistetaan kotimaisesta villasta, joka ostetaan suoraan kotimaisilta lammastiloilta. Pirtin kehräämön laajaan tuotevalikoimaan kuuluu mm. laadukkaat karsta-, kampa-, matto- ja hahtuvalangat sekä huovutusvillat ja hahtuvakiekot. Ja nämä kaikki ovat luonnollisesti 100% suomalaista villaa. Kehräämö myös valmistaa asiakkaiden omista villoista tuotteita.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi