">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Pirtin Kehräämö

Villanka 3-säikeinen karstalanka, 180 x3, 100 g / 180 m

8,90 €
sis. 24 % ALV

Villangan karstalanka on mainio, monikäyttöinen villalanka, joka soveltuu aivan kaikenlaisiin käsitöihin. Katso uudet upeat värit! Puikot 3-4 mm.

Karstalanka on perinteinen yleislanka, jossa yhdistyy suomalaisen lampaanvillan rouhean lämpimät ominaisuudet, kestävyys ja monikäyttöisyys. 

Erikoiserän uusissa ihanissa sävyissä on aivan erityistä syvyyttä, sillä ne on värjätty harmaalle pohjalangalle. Harmaa pohjaväri antaa langan sävyyn meleeratun vivahteen ja aivan huikean kaunista elävyyttä! Toteuta neuleprojektisi yhdistelemällä kauniita maanläheisiä värejä kirkkaampiin korosteväreihin. 

Parhaimmillaan karstalanka soveltuu käyttövaatteisiin ja paksun pehmeisiin asusteisiin kuten lapasiin, villasukkiin ja myssyihin sekä villapaitoihin, huiveihin ja muihin asusteisiin. Tämä koostumukseltaan mukavan napakka karstalanka pysyy käytössä ryhdikkäänä eikä nyppyynny turhan herkästi. Karstalanka myös huopuu pehmeästi ja kauniin tasaisesti ja sen huopumisominaisuutta voidaan myös käyttää hyväksi pesukoneessa huovutettavissa tuotteissa. Huovuttamalla saat lisävahvuutta tuotteisiin. 

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä, joten langassa on tallella aito villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Kemiallisesti käsittelemätön lanka on herkemmällekin iholle turvallinen käyttää.

Karstalanka soveltuu erinomaisesti kudontaan ja sitä voi käyttää niin loimeksi kuin kuteeksikin shaaleihin, perinnepeittokankaisiin ja muihin perinteisiin kudonnaisiin.

Tuotteen valmistuksessa ei ole myöskään käytetty kemiallisia käsittelyitä. Ei koinsuojausta.

Materiaali: 100 % suomalainen lampaanvilla

Vyyhtikoko: 100g = n. 180 m

Paksuus: 180 tex x3, aran/ worsted

Puikkosuositus: 3 - 4 mm

Pesusuositus: Käsinpesu tai pesukoneessa hellävaraisella villaohjelmalla

Valmistaja: Pirtin Kehräämö


NEULEOHJE: Lemmenlehdet-neule
Pirtin Kehräämö on suurin suomalaisen lampaanvillan jatkojalostaja ja se on ylläpitänyt suomalaisen lampaanvillan jalostusta jo vuodesta 1949. Kehräämön kaikki tuotteet valmistetaan kotimaisesta villasta, joka ostetaan suoraan kotimaisilta lammastiloilta. Pirtin kehräämön laajaan tuotevalikoimaan kuuluu mm. laadukkaat karsta-, kampa-, matto- ja hahtuvalangat sekä huovutusvillat ja hahtuvakiekot. Ja nämä kaikki ovat luonnollisesti 100% suomalaista villaa. Kehräämö myös valmistaa asiakkaiden omista villoista tuotteita.Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi