Käsityökauppasi verkossa
Villaverstaan kotimainen angoralanka, rulla 50 g / 208 m
Loppunut

Villaverstaan kotimainen angoralanka, rulla 50 g / 208 m

5 % alennus
36,57 € 38,50 €
sis. 24 % ALV
Eettisesti tuotettu Villaverstaan 100% angoralanka on aivan uskomattoman pehmeää ja kevyttä, eikä se kutise herkimmälläkään iholla.
Loppunut

Villaverstaan kotimainen, eettisesti tuotettu angoralanka taitaa olla kenties maailman ihanin lanka. Ehkäpä pehmeinkin. Tutustu ja ihastu!

Villaverstaan 100% angoralanka on aivan uskomattoman pehmeää ja kevyttä, eikä se kutise herkimmälläkään iholla. Lanka on eettisesti tuotettua, onnellisten ja tyytyväisten, hyvinhoidettujen kanien villaa. Langat ovat luonnonväreissä, eli niissä on vain kanin oma luonnollinen väri, joka ei kulu saati haalistu. Lanka on suunnilleen fingering-vahvuista, pehmeäkierteistä ja siinä on hyvä vetolujuus. Värit ovat kauniin tasaisia. Kauniit vyyhdit sisältävät 50 g lankaa. 

Väri luonnonvalkoinen.

Vahvuus: Fingering

Vyyhtikoko: 50 g

Juoksevuus: 100 g = 416 m

Paksuus: 120 tex x2

Materiaali: 100 % suomalainen angorakanin villa, 100% eettinen

Puikkosuositus 3 - 4

15 s = 10 cm, 30 krs = 10 cm

Ei koinsuojakäsittelyä


Kumpulan tila on pieni kanitila Kangasalan ja Valkeakosken rajalla, Tampereen eteläpuolella. Kanitilan päätuotantosuunta on kanitalous. Tilalla kasvatetaan rotupuhtaita, paperillisia kaneja siitoskäyttöön sekä lemmikeiksi, ja tila on erikoistunut tuotantokanikasvatukseen. Tilalla toimii myös Villaverstas, joka on laadukkaiden, eettisten ja ekologisten käsityötuotteiden paja. Tilalla eläinten ja ympäristön hyvinvointi on ykkösasia, joka huomioidaan kaikessa toiminnassa. Villaverstaan angoralanka on eettisesti tuotettua aidosti suomalaista lankaa. Kanit asuvat olkipohjaisissa karsinoissa, syövät monipuolisesti ja jaloittelevat väljissä tarhoissa, joissa on runsaasti virikkeitä. Kanit keritään hellävaroin trimmerillä ja saksilla niiden istuessa rauhassa pöydällä. Käyhän kurkkaamassa:

www.kumpulankanitila.fi


Arvosana