Käsityökauppasi verkossa
Vuokraa karstamylly
Vuokraa karstamylly

Vuokraa karstamylly

25,00 €
sis. 24 % ALV
Vuokraa kätevä ja kevytkäyttöinen karstamylly villojesi käsittelyyn! Ensimmäinen viikko 25 euroa, seuraavat 15 euroa/ vko.

Vuokraa kätevä ja kevytkäyttöinen karstamylly villojesi käsittelyyn! Ensimmäinen viikko 25 euroa, seuraavat 15 euroa/ vko.

Vuokraamme karstamyllyä vain täysille viikoille. Vuokrattavana kaksi karstamyllyä, Louet ja Ashford.

Ota yhteyttä sähköpostitse posti@kampintila.com tai jätä yhteydenottolomakkeen kautta yhteystietosi. Otamme yhteyttä ja sovimme tarkemmin vuokrausajankohtaan, maksuun, toimitukseen ja laitteen käyttöön liittyvistä seikoista. Vuokrahinnat: Ensimmäinen viikko 25 euroa, seuraavat viikot 15 euroa/ vko. Vuokraamme karstamyllyä vain täysille viikoille. Maksu lunastetaan laitteen toimituksen ohessa, jatkoviikot vuokra-ajan lopulla. Maksuvaihtoehtoina noudettaesssa käy yleisimmät maksukortit, käteinen tai Mobilepay. Postitettaessa ennakkomaksu. Nouto tilalta tai postitus.

Postitus ennakkomaksulla, postituskulut ovat noin +10,90 EUR molempiin suuntiin (L-kokoinen paketti). Voimme myös toimittaa myllyn omien kulkujemme mukaan lähialueille. KYSY!

Karstamyllyllä saat käsiteltyä kerralla n. 50 grammaa villaa tai muita kuituja. Levyn pituudeksi tulee noin 60 cm. Ison rummun läpimitta on 19 cm ja rumpujen suhde on 4:1.

Karstamylly tulee aina palauttaa puhdistettuna.

Oheisella Youtube-videolla ohjeita Ashford-myllyn käyttöön. Eri värien/ kuitujen sekoituksesta ohjevideo:

https://www.youtube.com/watch?v=nenPYFdTPY0 (Ohjevideot ovat englanninkielisiä, mutta hyvin selkeitä vain katsellakin.)

VAIN PUHTAAN VILLAN KARSTAUKSEEN!

Vuokraaja sitoutuu noudattamaan sovittuja ohjeita.


Vuokrattavana myös villakammat ja muita tarvikkeita villankäsittelyyn.

Arvosana