">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Vuokraa Villakammat

15,00 €
sis. 24 % ALV

Vuokraa kätevät villakammat villojesi käsittelyyn! Sopii hyvin pienille erille pitkäkuituista villaa. Vuokrahinnat: Ensimmäinen viikko 15e, seuraavat 10e/ vko.

Vuokraa kätevät villakammat villojesi käsittelyyn! 

Kaksirivisillä villakammoilla valmistelet raakavillan kuidut nopeasti ja helposti kehruuta varten. Mukana työtä helpottava teline, johon kammat saa kiinnitettyä.

Villakammat ovat erinomainen apu pidempien kuitujen valmisteluun kehruuta varten. Villakammat soveltuvat erityisesti hienon ja pitkäkuituisen alpakan- tai karitsanvillan käsittelyyn. Kampaamalla kuidut järjestäytyvät samansuuntaiseksi ja saat tulokseksi tasaisen pehmeää ja sileää hahtuvanauhaa. Reikälevyä apuna käyttäen saat topsimaisempaa nauhaa. 

Rasvaton alpakanvilla sähköistyy kammatessa helposti. Voit sekoittaa veteen mietoa hiustenhoitoainetta tai pyykkietikkaa ja suihkuttaa tätä hienojakoisena suihkeena joko ennen kampaamista tai kampaamisen yhteydessä villaan.

Ota yhteyttä sähköpostitse posti@kampintila.com tai jätä sivun alareunassa sijaitsevan yhteydenottolomakkeen kautta yhteystietosi. Otamme yhteyttä ja sovimme tarkemmin vuokrausajankohtaan, maksuun, toimitukseen ja laitteen käyttöön liittyvistä seikoista.

Vuokrahinnat: Ensimmäinen viikko 15e, seuraavat 10e/ vko. Vuokraamme villakampoja vain täysille viikoille. Vuokraaja maksaa postituskulut + 8,90 EUR molempiin suuntiin (M-kokoinen paketti). Villakammat voi myös noutaa suoraan tilalta.


Katso YouTube-ohjevideo villakuitujen kampaamisesta (wool combing).


VAIN PUHTAAN VILLAN KÄSITTELYYN!

Vuokraaja sitoutuu noudattamaan sovittuja ohjeita.


Vuokrattavana myös karstamyllyjä ja muita tarvikkeita villankäsittelyyn.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi
Muut vaihtoehdot