">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Ihanan pehmeä Onneli hahtuvalanka, 100 g / 200 m

18,90 €
sis. 24 % ALV

ihana 100% kotimainen paksu ja pehmeä hahtuvalanka, joka sopii villapaitoihin ja muhkeisiin asusteisiin, kuten myssyihin, huiveihin ja lapasiin. Puikot 3-5 mm.

Onneli on ihana 100% kotimainen paksu ja pehmeä hahtuvalanka, joka on parhaimmillaan muhkeissa asusteissa, kuten myssyissä, huiveissa, lapasissa ja villapaidoissa. Sopii mainiosti myös huovutettavaksi.

Langassa on kaksi säiettä ja vähän kierrettä, joten sitä on mukava neuloa langan katkeamatta. Onneli sopii erinomaisesti Lettlopin tilalle islantilaisneuleisiin.

Vinkki: saman väristen vyyhtien vaihtumiskohdat voit tehdä hieromalla ohuiksi venytetyt langan päät käsien välissä yhteen, lankaa ei tarvitse tällöin solmia.

Materiaali: 100% suomalainen villa

Koko/ juoksevuus: 100 g/ 200 m

Paksuus: 285 tex x 2, Aran/Worsted

Puikkosuositus: 3-5 mm

Pesusuositus: Käsinpesu, villapesu

Tuottaja ja valmistaja: Vuonue, Piia Aaltonen.

Lankojen kehruu: Pirtin kehräämö, Mikkeli


Vuonue on yritys, joka kasvattaa maatiaiskanoja ja -lampaita Paimiossa. He valmistavat lankaa ja asusteita lampaiden villasta sekä käsityönä sulkakoruja kanojensa ylimääräisistä sulista. Yrityksen kaikki tuotanto tapahtuu luontoa ja eläimiä kunnioittaen. Yritys ostaa laadukasta villaa myös muilta lähiseudun lampureilta ja tarkoituksena on saada suomalainen villa paremmin käyttöön ja sille kuuluvaan arvoonsa. Villat lajitellaan ja puhdistetaan käsin.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi