">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Karitsanvillainen Vuonue Unelma hahtuvalanka, 100 g / 120 m

18,90 €
sis. 24 % ALV

Kotimainen Vuonue Unelma on hyvin pehmeä hahtuvalanka, joka on kehrätty karitsan pehmeimmistä ensivilloista. Monikäyttöinen paksuhko villalanka. Puikot 6-7 mm.

Vuonue Unelma hahtuvalanka on suloinen, erittäin pehmeä, paksuhko villalanka, joka on kehrätty karitsan pehmoisimmista ensivilloista. 

Unelma on miellyttävä käsitellä ja langassa on vähän kierrettä, joten sitä on mukava neuloa langan katkeamatta. Unelma hahtuvalanka on parhaimmillaan muhkeissa asusteissa, kuten myssyissä, huiveissa, lapasissa ja villapaidoissa. Tämä pehmeä 100% villalanka sopii mainiosti myös huovutettavaksi. Unelmaan on helppo löytää erilaisia ohjeita, sillä Unelma sopii mainiosti korvaamaan islantilaisen Alafosslopi-langan. Suosi suomalaista!

Vuonuen Unelma hahtuvalangat valmistetaan karitsojen ensivilloista. Karitsat syntyvät kevättalvella ja kasvavat kesän yli vapaana laitumilla. Syksyllä heidät keritään ja tämä ensimmäinen kaikkein pehmoisin villa valikoidaan tähän korkealaatuiseen hahtuvalankaan. Pesu on tehty hyvin hellävaroen, joten langassa on jäljellä runsaasti lanoliinia.

Vinkki: samanväristen vyyhtien vaihtumiskohdat voit tehdä hieromalla ohuiksi venytetyt langan päät käsien välissä yhteen, jolloin solmuja ei tarvita.

Materiaali: 100 % suomalainen karitsanvilla

Koko/ juoksevuus: 100 g = n. 120 m

Paksuus: 285 tex x 3, Chunky/ Bulky

Puikkosuositus 6-7 mm

Pesusuositus: villapesu 40°C tai käsinpesu

Ei koinsuojausta tai kemiallisia käsittelyitä.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi