Alpakkasukat ja neuleasusteet

27 Tuotetta

Alpakkasukat ovat erittäin lämpimät, miellyttävän tuntuiset iholla, hiostamattomat ja sopivat päivittäiseen, ympärivuotiseen käyttöön. Ja mikä parasta, jalkasi pysyvät raikkaina koko päivän!

Alpakanvilla on erinomainen sukkamateriaali, sillä se on silkkisen pehmeää, kevyttä ja kestävää. Alpakanvillan ominaisuuksien ansiosta jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina. Alpakanvillan ontto kuitu toimii erinomaisesti lämmittäen viileillä keleillä ja kesällä se on mukavan hengittävää eikä hiosta. Sekoitteena alpakanvilla täydentää ja pehmentää perinteisen lampaanvillan ominaisuuksia.

Villan hienojen ominaisuuksien johdosta se sopii erityisen hyvin erilaisiin ihoa vasten tuleviin asusteisiin. Valikoimistamme löydät paksut ja pörröiset, silkkisen sileät sekä pitsimäisen kepeät asusteet materiaalinaan alpakkaa,  perinteistä suomenlammasta ja trendikästä merinovillaa. Alpakanvillasta neulottu ohutkin asuste on hyvin lämmin ja miellyttävä. 

Villa luonnonkuituna on luonnostaan antibakteerinen. Alpakanvillassa ei ole lanoliinia ja tämän vuoksi se soveltuu myös useimmille villa-allergikoille. Kotimainen tuote on turvallinen käyttää!   

Kaikkien villatuotteiden pääasiallisin hoito on huolellinen tuuletus käytön jälkeen. Tarvittaessa käsinpesu/villapesu 30 asteessa. Tasokuivaus. Myös kemiallinen pesu mahdollinen.