Alpakkasukat ja -asusteet

24 Tuotetta

Alpakkasukat ovat erittäin lämpimät, miellyttävän tuntuiset iholla, hiostamattomat ja sopivat päivittäiseen, ympärivuotiseen käyttöön. Ja mikä parasta, jalkasi pysyvät raikkaina koko päivän!

Alpakanvilla on erinomainen sukkamateriaali, sillä se on silkkisen pehmeää, kevyttä ja kestävää. Alpakanvillan ominaisuuksien ansiosta jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina. Alpakanvillan ontto kuitu toimii erinomaisesti lämmittäen viileillä keleillä ja kesällä se on mukavan hengittävää eikä hiosta. Sekoitteena alpakanvilla täydentää ja pehmentää perinteisen lampaanvillan ominaisuuksia.

Alpakanvillan hienojen ominaisuuksien johdosta se sopii myös asusteisiin. Valikoimistamme löydät niin paksut ja pörröiset, silkkisen sileät kuin pitsimäisen keveätkin asusteet. Alpakanvillasta neulottu ohutkin asuste on lämmin ja miellyttävä. 

Villa luonnonkuituna on luonnostaan antibakteerinen. Alpakanvillassa ei ole lanoliinia ja tämän vuoksi se soveltuu myös useimmille villa-allergikoille. Kotimainen tuote on turvallinen käyttää!   

Hoito: Tuuletus, tarvittaessa käsinpesu/villapesu 30 asteessa. Tasokuivaus. Myös kemiallinen pesu mahdollinen.