Alpakkalangat ja muut käsityölangat

41 Tuotetta

Valikoimamme laadukkaat alpakkalangat, kamelilangat, kashmirlangat ja muut villalangat ovat tarkoin valikoiduista villakuiduista kehrättyjä hienoja lankoja, jotka soveltuvat myös vaativammalle neulojalle.

Luonnollisesta villasta neulottu asuste sopii jokaiseen vuodenaikaan ja se tuntuu miellyttävältä niin talvella kuin kesällä. Erityisen rakenteensa ansiosta villakuitu toimii lämmittäen viileissä olosuhteissa ja lämpimämmillä keleillä kuidun hengittävät ominaisuudet antavat miellyttävän viileän tunnun. Laadukas villatuote ei myöskään hiosta, sillä puhdas villakuitu siirtää kosteutta pois iholta, sitoo kosteuden itseensä ja näin ollen lämmittää kosteanakin.

100% alpakkalanka on huikean pehmeää, sileää ja sitä on miellyttävä käsitellä. 

Laadukas babyalpakkalanka on sileän kuitunsa ansiosta ihollakin hyvin miellyttävän tuntuista eikä se yleensä kutita. Kaikkien hienojen ominaisuuksiensa sekä puhtautensa ansiosta alpakkalangat soveltuvat myös useimmille herkkäihoisille. 100% alpakkalankaa käytetään pääasiassa neuleisiin ja vaatteisiin sellaisenaan, mutta myös sekoitteina lampaanvillakuidun tai muiden tekstiilikuitujen kanssa, jolloin kuitujen erilaiset ominaisuudet toimivat toisiaan täydentäen.

HUOM! Postitamme yhden vyyhdin tilauksen mahdollisuuksien mukaan kirjeenä, vyyhti litistettynä.

Alpakkalanka, alpakkasekoitelanka, sekoitelanka, alpakkavillalanka, villalanka, kamelilanka, kashmirlanka, merinolanka, silkkimerinolanka, alpakkasilkkilanka, tencellanka, hahtuvalanka, käsityölanka.