Alpakkalangat ja muut käsityölangat

32 Tuotetta

Valikoimamme laadukkaat alpakkalangat, kamelilangat, kashmirlangat ja muut villalangat ovat tarkoin valikoiduista villakuiduista kehrättyjä hienoja lankoja, jotka soveltuvat myös vaativammalle neulojalle.

Luonnollisesta villasta neulottu asuste sopii jokaiseen vuodenaikaan ja se tuntuu miellyttävältä niin talvella kuin kesällä. Erityisen rakenteensa ansiosta villakuitu toimii lämmittäen viileissä olosuhteissa ja lämpimämmillä keleillä kuidun hengittävät ominaisuudet antavat miellyttävän viileän tunnun. Laadukas villatuote ei myöskään hiosta, sillä puhdas villakuitu siirtää kosteutta pois iholta, sitoo kosteuden itseensä ja näin ollen lämmittää kosteanakin.

100% alpakkalanka on huikean pehmeää, sileää ja sitä on miellyttävä käsitellä. 

Laadukas babyalpakkalanka on sileän kuitunsa ansiosta ihollakin hyvin miellyttävän tuntuista eikä se yleensä kutita. Kaikkien hienojen ominaisuuksiensa sekä puhtautensa ansiosta alpakkalangat soveltuvat myös useimmille herkkäihoisille. 100% alpakkalankaa käytetään pääasiassa neuleisiin ja vaatteisiin sellaisenaan, mutta myös sekoitteina lampaanvillakuidun tai muiden tekstiilikuitujen kanssa, jolloin kuitujen erilaiset ominaisuudet toimivat toisiaan täydentäen.

Innovatiiviset villasukkalangat Pentti ja Wilhelmi ovat tencel-vahvisteisia villalankoja. 

Tencel on puukuitu, luonnonmateriaali, jota saadaan eukalyptuspuun selluloosasta. Villa ja tencel sopivat täydellisesti yhteen, ne ovat hengittäviä, siirtävät kosteutta pois iholta ja imevät sitä itseensä samalla luovuttaen lämpöä. Tencel tekee lankaan aavistuksen silkkimäistä tuntua. Molemmat materiaalit ovat luonnostaan antibakteerisia, ekologisia ja täysin biohajoavia.


HUOM! Postitamme yhden vyyhdin tilauksen mahdollisuuksien mukaan kirjeenä, vyyhti litistettynä.


Alpakkalanka, alpakkasekoitelanka, sekoitelanka, alpakkavillalanka, villalanka, kamelilanka, kashmirlanka, merinolanka, silkkimerinolanka, alpakkasilkkilanka, tencellanka, hahtuvalanka, käsityölanka.